Parempaan työpäivään

Jo 70 000 insinööriä ja muuta tekniikan alan ammattilaista on valinnut työelämän kumppanikseen Insinööriliiton. Edunvalvonnan lisäksi jäsenenä käytössäsi on liiton monipuoliset palvelut.

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan liittosi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

13.2.2016
Pori
Esiintymistaitoon ja puheharjoituksiin keskittyvä koulutus tarjoaa mahdollisuuden elvyttää omaa englanninkielen osaamista.
13.2.2016
Helsinki
Käytännönläheisessä koulutuksessa perehdytään erilaisiin neuvottelutilanteisiin ja etsitään sopivia tapoja kehittää neuvottelutaitoja.
15.2.2016
Ylivieska
Koulutuksessa perehdytään yksityisyyden suojaan työelämässä sekä muihin työelämää koskeviin tietosuojasäännöksiin.
10.2.2016

Tapahtumassa eri yritykset mainostivat tietotekniikan alaa varteenotettavana uravaihtoehtona 16–22-vuotiaille tytöille.

2.2.2016

Öljynjalostaja Neste tarjoaa kesätöitä noin kolmellesadalle eri koulutusalojen opiskelijalle. Hakuaika on parhaillaan käynnissä.

14.1.2016

Insinööriliiton Työmarkkinatutkimuksen 2015 tulokset kertovat siitä, että uramuutokset ovat insinöörille varmin tapa vaikuttaa ansiotason nousuun.

10.2.2016

Pienet ja suuret asiat on syytä erottaa toisistaan tavallisten ihmisten asioiden hoitamisessa.

4.2.2016

Yhteistyöllä niukat resurssit saa riittämään paremmin. Yhteistyö ei kuitenkaan saa olla itsetarkoitus.

27.1.2016

Tuottavuutta voidaan parantaa työpaikkatason keinoilla. Tarvitaan kuitenkin halua ja tahtoa aitoon yhteistyöhön.