Parempaan työpäivään

Jo 70 000 insinööriä ja muuta tekniikan alan ammattilaista on valinnut työelämän kumppanikseen Insinööriliiton. Edunvalvonnan lisäksi jäsenenä käytössäsi on liiton monipuoliset palvelut.

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan liittosi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

19.3.2018
Tampere
Koulutuksessa perehdytään sosiaalisen median verkostojen hyödyntämiseen työnhaussa ja toimivan LinkedIn profiilin rakentamiseen.
21.3.2018
Helsinki
Mitkä ovat etenkin asiantuntijatyötä koskevien erimielisyyksien ja kiistojen kohteita ja mitkä asiantuntijatyöhön liittyvien riitojen erityispiirteitä.
22.3.2018
Valkeakoski
Työpajassa perehdytään toimivaan ansioluetteloon ja päivitetään oma CV huippukuntoon ura-asiantuntijan ohjauksessa.
19.3.2018

Viime syksyn työmarkkinakierros ja siihen johtaneet syyt olivat vahvasti esillä YTN:n teknologiateollisuuden luottamushenkilöiden viikonvaihteen koulutusseminaarissa.

13.3.2018

CGI työllistää nykyään enemmän kuin Tieto. Työntekijöiden määrä kasvaa nopeasti, vaikka irtisanomiset kolhivat mainetta pari vuotta sitten.

5.3.2018

Kineettisen akun prototyyppi pyörii laboratoriossa ilman fyysistä kosketusta. Akku varastoi tulevaisuudessa uusiutuvaa energiaa.

14.3.2018

Ammattikorkeakoulujen rahoitus on supistettu äärimmilleen. Rahan niukkuus näkyy jo toiminnassa.

7.3.2018

Ikä tuo kokemusta ja sille on edelleen työelämässä käyttöä. Fysiikka ei ehkä ole nuoren, mutta pää toimii kyllä.

28.2.2018

Kilpailukieltopykälät ovat yhä yleisempiä työsopimuksissa. Usein ne ovat täysin tarpeettomia tai liian tiukkoja.