Parempaan työpäivään

Jo 70 000 insinööriä ja muuta tekniikan alan ammattilaista on valinnut työelämän kumppanikseen Insinööriliiton. Edunvalvonnan lisäksi jäsenenä käytössäsi on liiton monipuoliset palvelut.

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan liittosi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

11.12.2018
Seinäjoki
Koulutus on suunnattu kaikille yrittäjyyttä harkitseville tai yrityksen perustamiseen liittyvistä vaiheista muutoin kiinnostuneille asiantuntijoille.
11.12.2018
Turku
Työpajassa perehdytään toimivaan ansioluetteloon ja päivitetään oma CV huippukuntoon ura-asiantuntijan ohjauksessa.
12.12.2018
Lahti
Työpajassa perehdytään toimivaan ansioluetteloon ja päivitetään oma CV huippukuntoon ura-asiantuntijan ohjauksessa.
10.12.2018

Suomalaisen koulutusjärjestelmän uudistamiseksi kannattaa perustaa pitkäaikainen komitea, esittävät professori Tommi Hoikkala ja dosentti Tomi Kiilakoski.

5.12.2018

Ohjelmistoinsinööri tekee töitä palkansaajana, kehittää vapaa-ajalla yrityksensä palvelua ja yrittää omistaa aikaa myös perheelleen.

3.12.2018

Tietotyö muuttuu yhä verkostomaisemmaksi ja ylittää organisaatiorajoja. Ulkopuolisen asiantuntijan aikaa saa ostettua nappia painamalla.

5.12.2018

Työttömyyden tietää ja tuntee parhaiten hän, joka on sen kokenut. Työllisyyden parantaminen vaatii yhteistyötä.

28.11.2018

Työaikaa on seurattu iät ja ajat. Sen mittaamiseen löytyy koneita ja laitteita. Seuranta kertoo, koska tinki on täynnä.

21.11.2018

Erilaiset väärinkäytökset, kuten korruptio, tekevät loven yhteisiin rahoihin siellä, missä niitä eniten tarvitaan.