Parempaan työpäivään

Jo 70 000 insinööriä ja muuta tekniikan alan ammattilaista on valinnut työelämän kumppanikseen Insinööriliiton. Edunvalvonnan lisäksi jäsenenä käytössäsi on liiton monipuoliset palvelut.

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan liittosi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

6.9.2016
Pori
Mistä löytää uusi työpaikka? Koulutuksessa vauhditetaan työnhaun taitoja.
7.9.2016
Tampere
Yksityisyyden suoja työelämässä? Mitä tietosuojasäännöksiä on työntekjän otettava huomioon.
8.9.2016
Rovaniemi
Koulutuksessa perehdytään työnhaun perusrakenteisiin eli avoimen työpaikan löytämiseen ja siihen, kuinka teet itsestäsi houkuttelevan rekrytoitavan.
22.6.2016

Insinööriliiton tutkimuksen mukaan vain harvat irtisanotut insinöörit pääsevät osallisiksi yritysten tarjoamista irtisanomispaketeista tai saavat tukea uudelleen työllistymiseksi.

16.6.2016

Tunnista kuvan ja vihjeiden avulla, minkä organisaation logo on kyseessä ja osallistu arvontaan.

14.6.2016

Säällisen työn takaaminen kaikille ja globaalit haasteet nousivat esiin presidentti Tarja Halosen Kestävän kehityksen säätiön ja SASKin järjestämässä seminaarissa.

20.7.2016

Golf on kiehtova liikuntamuoto. Yhden kierroksen aikana oppii paljon peliseurasta, vuosien varrella myös itsestään.

13.7.2016

Oppimista helpottaa oikea asenne. Motivaatiota ei kasvateta pakottamalla tai rajoittamalla.

6.7.2016

”Muista aina liikenteessä, monta vaaraa ompi eessä”, laulettiin jo kouluaikojen lastenlaulussa. Siksi aina valpas mieli.