Insinööriliitto 100 juhlavuosi

Insinööriliitto 100 vuotta

Juhlavuoden aikana järjestetään yli 40 tapahtumaa kuudella eri teemalla ympäri Suomea.

Asiantuntevat palvelut työelämän tilanteisiin

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Tekniikan alaan erikoistuneet rekrytointi- ja työnhakupalvelut

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Insinööriopiskelijan kannattaa liittyä Insinööriliiton opiskelijajäseneksi

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan jäsenjärjestösi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

29.5.2019
Verkkovalmennus
Valmennuksessa etsitään uusi ja luovia reittejä työllistymiseen ja ideoidaan uusia tapoja hakuprosessin eri vaiheisiin. Aktiivimallin mukainen valmennus!
29.5.2019
Helsinki
Koulutuksessa opitaan taitoja yhteistyön tueksi työyhteisössä missä henkilöt ovat erilaisia.
3.6.2019
Verkkovalmennus
Valmennuksessa etsitään voittajan asennetta työnhakuun sillä sopiva tekijä valitaan asenteen, motivaation ja kompetenssin perusteella. Aktiivimallin mukainen valmennus!
24.5.2019

Puheenjohtaja Samu Salo kannustaa tulevaa hallitusta tarttumaan rohkeasti ristiriitaisiin, erilaisia näkemyksiä synnyttäviin työmarkkinauudistuksiin.

24.5.2019

Verkkokauppajätin tapa hyödyntää tietoa parantaisi tutkijoiden mukaan julkista päätöksentekoa.

20.5.2019

Insinöörit juoksivat ja kannustivat kilpailijoita Juoksukarkeloissa.

22.5.2019

Työaikaan liittyviä asioita ei voi noin vain sivuuttaa. Yhteisillä säännöillä on varmistettava mahdollisuus lepoon ja omaan aikaan.

15.5.2019

Euroopan unionia ja EU-politiikkaa pidetään tylsänä ja etäisenä. Tylsää tai ei, EU:ssa tehtävillä päätöksillä on vaikutusta jokaisen arkeen.

8.5.2019

On persoonia, persoonallisuuksia ja persoonallisuustestejä. Kaikki testit eivät kuitenkaan kerro ihmisestä juuri mitään.