Parempaan työpäivään

Jo 70 000 insinööriä ja muuta tekniikan alan ammattilaista on valinnut työelämän kumppanikseen Insinööriliiton. Edunvalvonnan lisäksi jäsenenä käytössäsi on liiton monipuoliset palvelut.

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan liittosi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

24.10.2017
Tampere
Milloin olet viimeksi tuntenut olosi levolliseksi, hyvinvoivaksi ja keskittyneeksi? Mikä on mahdollistanut nämä tunteet?
30.10.2017
Seinäjoki
Koulutuksessa perehdytään työnhaun perusrakenteisiin eli avoimen työpaikan löytämiseen ja siihen, kuinka teet itsestäsi houkuttelevan rekrytoitavan.
31.10.2017
Vaasa
Koulutuksessa tarkastellaan näiden eri yrittäjyysmuotojen etuja ja riskitekijöitä työntekijän näkökulmasta.
23.10.2017

Valtio edistää tekoälyn ja alustatalouden kehittämistä Suomessa.

17.10.2017

Syyskuun alusta voimaan tullut ilmoitusvelvollisuus ehkäisee työn teettämistä ulkomaalaisella työvoimalla ja epäreiluilla työehdoilla.

11.10.2017

Palkansaajat ja työantajat odottavat, että Euroopan unioni vaikuttaisi entistä enemmän talouteen ja työntekijöiden hyvinvointiin.

19.10.2017

#MeToo on tehnyt tehtävänsä. Seksuaalinen häirintä työpaikoilla, lähipiirissä ja harrastuksissa ei vähene vaikenemalla.

11.10.2017

Palkka ei nouse yhtään, jos palkkoja korotetaan vain ostovoimaa heikentävien tekijöiden verran. Se pysyy ennallaan.

4.10.2017

Työmarkkinatoiminnan voi nähdä monella tapaa. Toisille se turmion tie, toisille keino luoda työpaikoille vakautta.