Insinööriliitto 100 vuotta

Juhlavuoden aikana järjestetään yli 40 tapahtumaa kuudella eri teemalla ympäri Suomea.

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan jäsenjärjestösi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

23.1.2019
Tampere
Koulutuksessa kehität taitojasi neuvottelijana käytännön harjoituksin ja keskustellen.
24.1.2019
Kuopio
Koulutuksesta saat rakennuspalikoita pitkän aikavälin projektimaiseen työnhakuun ja urasuunnitteluun.
25.1.2019
Webinaari
Webinaarissa opitaan erilaisia vuorovaikutus- sekä neuvotteluntaitoja ja -tyylejä.
16.1.2019

Sata vuotta täyttävä Kansainvälinen työjärjestö ILO kiinnittää säännönmukaisesti huomiota samapalkkaperiaatteen ja sukupuolten tasa-arvon toteutumiseen käytännössä.

7.1.2019

Insinööri tarttui työpaikkaan toisessa kaupungissa, kun vuoden olemassa ollut liikkuvuusavustus helpotti uuden työn vastaanottamista.

21.12.2018

Aattoiltana kaikki perheet kokoontuvat yhteisen pöydän ääreen ja avaavat kuusen alla pukin tuomia lahjoja. Tai ainakin melkein kaikki.

15.1.2019

Työllisyyspolitiikassa resurssit on syytä käyttää viisaasti. Työttömät ja työurat ovat yksilöllisiä, samoin tuen tarve.

8.1.2019

Uusi vuosi toi tulleessaan lupaukset, joita annetaan itselle. Oli helppoa tai ei, sovitusta olisi hyvä yrittää pitää kiinni.

28.12.2018

Suomi on pudonnut kärjestä matematiikan osaamisessa. Toisen asteen opetuksen taso pitää nostaa niin, että taidot riittävät jatko-opintoihin.