Avoin työpaikka: asiantuntija

Haemme Pasilan keskustoimistoomme asiantuntijaa jäsenpalvelujen asiakaspalvelutoimintoon. Tehtävä on vakituinen.

Tarjoamme palkattavalle monipuolisen työnkuvan, mukavan ja energisen työyhteisön tuen Helsingin Itä-Pasilassa sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Viisihenkinen asiakaspalvelutoiminto vastaa liittoon tulevista yhteydenotoista toimien samalla muiden asiantuntijatiimien ensivasteena. Päivittäinen työ sisältää pääasiassa yhteydenpitoa jäseniin sekä sidosryhmiin puhelimitse, sähköpostitse ja muiden sähköisten kanavien välityksellä. Yhteydenpito koskee suurimmaksi osaksi jäsenyyksiin liittyviä asioita, mutta sisältää myös esimerkiksi työsuhde-, työttömyysturva- sekä palkkaneuvontaa. Asiakaspalvelun puhelinpäivystys on avoinna arkisin klo 9–16.

Edellytämme hakijalta positiivista asiakaspalveluasennetta, työn vaatimia vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä kykyä hallita ja omaksua tietoteknisiä järjestelmiä. Kielitaidon osalta edellytämme hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisäksi arvostamme tehtävään sopivaa koulutusta ja työsuhdeneuvonnan kokemusta sekä ammattijärjestötoiminnan tuntemusta. Tehtävään soveltuva koulutus tai kokemus ei ole välttämätön, sillä tarjoamme tehtävään laajan perehdytyksen. Tärkeintä on palkattavan asenne sekä kyky omaksua uusia asioita ja toimia osana tiivistä, positiivista sekä usein myös kiireistä asiakaspalvelutiimiä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa hakuaikana päivittäin klo 14.00–15.00 palvelupäällikkö Jarkko Ursin, puh. 050 400 3227.

Ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 10.4. mennessä osoitteeseen rekry(at)ilry.fi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.