Avoin työpaikka: johtava asiantuntija

Haemme Pasilan toimistoomme vakinaiseen työsuhteeseen johtavaa asiantuntijaa.

Puhutko politiikkaa toisena äidinkielenäsi? Uit yhteiskunnan verkostoissa kuin kultakala maljassaan? Tiedät mistä narusta vetää, jotta saa mielipiteensä kuulluksi? Olet haka poimimaan ilmassa lentävistä ajatuksista ja ideoista oleellisen ja tekemään niistä state of the art -vaikuttamissisältöjä? Saat asiat tapahtumaan ja ihmiset tarttumaan toimeen? 

No mutta. Hauska tavata. Saatat hyvinkin olla etsimämme yhteiskuntavaikuttamisen johtava asiantuntija. Lue siis eteenpäin. Ja pistä hakemusta tulemaan niin jutellaan lisää. 

Tämä ei ole mikään kukkulanhuippu, josta näköalapaikalta katsellaan vaikuttamista. Tässä saat laittaa kätesi saveen ja osallistua kasvavan Insinööriliiton yhteiskuntavaikuttamisen tekemiseen, suunnitteluun ja koordinointiin. Johtavana asiantuntijana koordinoit vaikuttamistiimin työtä, osallistut käytännön vaikuttamistyöhön ja esiinnyt julkisuudessa liiton edustajana. 

Jotta työ sujuu, niin ymmärrät koulutuspolitiikkaa ja elinkeinopolitiikkaa, osaat tuottaa hyvää suullista ja kirjallista sisältöä, osaat koordinoida asioita ja ihmisiä sekä tiedät, miten yhteiskunta toimii ja miten siihen vaikutetaan. Eikä ole ollenkaan haitaksi, että lisäksi tiedät vaikuttamiskampanjoiden tekemisestä ja työmarkkinoista. Kaikkia ei tarvitse tuntea etukäteen, mutta valmiit verkostot auttavat kovasti työn tekemisessä ja lisää pitää olla valmis hankkimaan. 

Tehtävässäsi raportoit liiton edunvalvontajohtajalle. 
 
Työehdot määräytyvät Insinööriliiton henkilökunnan työehtosopimuksen mukaan.
Ei ne huonot ole.  

Hakemuksen sopii lähettää 10.10. mennessä. 
 
Jos jäi mietityttämään, paas kysellen lisätietoja: edunvalvontajohtaja Petteri Oksa, 040 577 06 44, petteri.oksa@ilry.fi

Ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan osoitteeseen rekry@ilry.fi.