16.7.2019 klo 16:00 - 17:00

Paikka: Purje-lava, Raatihuoneenpuisto, Hallituskatu, Pori älykkäästä_viisasta
Ilmoittaudu: Ei ilmoittautumista, SuomiAreenan keskustelut ovat kaikille avoimia.
Seuraa verkossa: https://www.mtv.fi/#!/jakso/1113911

100-vuotiaan Insinööriliiton, Design Forum Finlandin ja Vahanen-yhtiöiden keskustelussa vuoden 2019 Suomi Areenalla pohditaan osaamiskulttuurien kehittämistä, yhteistyön mahdollisuuksia ja valmiuksiamme kohdata tulevaisuus.

Älykkäästä viisasta -tapahtumaa on ollut tekemässä myös Design Factory. Design Factory on kaikkien Aalto-yliopiston korkeakoulujen yhteinen, poikkitieteellinen oppimisalusta. Sen asiantuntijat, avoimet tilat, yhteistyöhuoneet ja käytännön työpajat tukevat  erilaisia kursseja ja koulutushankkeita. Design Factory tekee yhteistyötä sekä start up -yritysten että teollisuuden suurimpien toimijoiden kanssa.

Aiheesta keskustelevat perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, Helsingin yliopiston aivotutkija Katri Saarikivi, Business Finlandin digitalisaatiojohtaja Pekka Sivonen, Vahanen-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Risto Vahanen, Aalto-yliopiston vararehtori Anna Valtonen ja keksijä, yrittäjä & säveltäjä Perttu Pölönen. Keskustelua johtaa toimittaja ja uutisankkuri Jaakko Loikkanen ja sen visualisoi livekuvittaja Linda Saukko-Rauta.

Lue lisää keskusteluohjelmasta juhlavuoden Insinööriliitto SuomiAreenalla -sivulta.

Tutustu juhlavuoteen www.ilry.fi/IL100.