31.8.2019 klo 10:00 - 16:00

Paikka: Kauppatori, Kokkola
Maksuton yleisötapahtuma, ei vaadi ilmoittautumista.

100-vuotias Insinööriliitto osallistuu perinteikkääseen juhlamenoon Kokkolan Venetsialaisissa elokuun viimeisenä viikonloppuna. Kauppatorille nousee Insinööriliitto 100 -teltta, joka palvelee tapahtuman yleisöä lauantaina 31.8. klo 10–16.

Ihastu insinööriin -alue tarjoaa tapahtuman kävijöille monenlaista puuhaa. Voit ottaa itsellesi insinööriaiheisen tatuoinnin, onnenpyörässä pääset kisailemaan juhlavuoden palkoinnoista ja leikkimielisen testin avulla voit selvittää, olisiko sinusta kumppaniksi insinöörille. Perheen pienemmät pääsevät kokoamaan jättipalapeliä ja osallistumaan tarkkuusheittoon.

Kokkolan Venetsialaiset kokkola_venetsialaiset

Kokkolan Venetsialaiset on yli 100 vuoden perinteiden pohjalta kasvanut koko kansan karnevaali. Pimenevä ilta, meri ja kilometreittäin tulta, kokkoja ja ilotulituksia, juhlintaa ja ohjelmaa jokaiselle.

Ohjelmistossa mm. valtakunnallisia ja paikallisia tähtiartisteja, hauskoja ja näyttäviä ohjelmanumeroita, oheisohjelmaa koko perheelle. Virallista ohjelmaa järjestetään kaupungin sydämessä Kauppatorilla. Tämän lisäksi kaupungissa ja ympäristössä järjestetään lukuisia muita Venetsialais-tapahtumia, jotka ovat taatusti tutustumisen arvoisia.

 

Tutustu juhlavuoteen www.ilry.fi/IL100.