29.11-30.11.2019 klo 19:00 - 00:30

Paikka: Santa Claus -hotelli, Korkalonkatu 29, Kirnu-sali, 2. krs. il100_paatosjuhlat
Ilmoittaudu: Sähköisellä lomakkeella.
Maksuton jäsentapahtuma jäsenelle + avec.
Ilmoittautuminen sulkeutuu pe 15.11.2019 klo 16 tai tapahtuman maksimiosallistujamäärän (150 hlö) täyttyessä.

Insinööriliiton 100-vuotisjuhlavuosi huipentuu Lapin Insinöörien kanssa järjestettäviin päätösjuhliin Rovaniemellä, jossa iltaa juhlitaan kieltolain hengessä.

Ilta alkaa kolmen ruokalajin juhlaillallisella ruokajuomineen. Teeman mukaisesti juhlista löytyy tietysti Salakapakka, josta voi ostaa 20-lukua henkiviä drinkkejä, esimerkiksi ”kovaa teetä”, joka oli suuressa suosiossa kieltolain aikaisessa ravintolakulttuurissa.

Illan musiikista vastaa Ville Hovin tanssiorkesteri, solistina upea Nina Tapio. Illan aikana luvassa myös yllätysohjelmaa.

Tervetuloa viihtymään!

Pukeudu 20-luvun henkeen

Kehotamme kaikkia osallistujia pukeutumaan ajan hengen mukaisesti, sillä paras asukokonaisuus palkitaan!

20-luvulla naisten keskuudessa muodissa olivat hihattomat, väljät ja yksinkertaisen elegantit leningit, joiden vyötärölinjaa alettiin aikaisemman korostamisen sijaan häivyttää ja vyöt laskeutuivat alas lantioille. Paljetit, hapsut sekä höyhenet olivat myös juhlatyyliin kuuluvia koristuksia. Pitkät helmet ja ketjut sekä runsaat rannerenkaat ja näyttävät korvakorut kruunaavat juhlatyylin.

Miesten vaatteet muuttuivat aiempaa väljemmiksi ja erilaiset kuosit ja värit nousivat muotiin. Erityisesti ruudulliset irtotakit olivat kovassa suosiossa. Housut olivat korkeavyötäröisiä ja suhteellisen väljät, lahkeissa oli käänteet, eli upslaakit. Asusteissa suuressa suosiossa olivat taskuliinat, kävelykeppi, baskeri, lättähattu ja knalli.

Tutustu juhlavuoteen www.ilry.fi/IL100.