18.5.2019 klo 12:00 - 18:30

Paikka: Helsinki, reittitiedot löydät HCRD -sivuilta
Liiton kannustuspiste sijaitsee baanalla, arkadiankadun sillan läheisyydessä.
Ilmoittaudu: Helsinki City Running Events -sivulla.

Valitse mieluinen juoksutapahtuma ja lähde juoksemaan Helsinki City Running Day:lle Insinööriliiton kanssa! Helsinki City Running Day:ltä löytyy jokaiselle liikkujalle mieluinen tapahtuma, kun valittavana on maraton, puolimaraton, maratonviesti, viiden kilometrin katujuoksu ja perheen pienimmille suunnattu Minimarathon.

Juhlavuoden kunniaksi Insinööriliitolla ja Helsingin Insinööreillä on HCRD:ssä oma tulossarja ja kannustuspiste. Kaikki Insinööriliiton kampanjakoodilla ilmoittautuneet osallistujat saavat juhlavuoden teknisen paidan. Lisäksi Insinööriliitto palkitsee kaikissa sarjoissa, lasten Minimarathonia lukuun ottamatta, parhaan tuloksen saavuttaneen insinööriosallistujan. Kannustuspiste sijaitsee baanalla, arkadiankadun sillan läheisyydessä.

Insinööriliiton jäsenenä saat -10% alennuksen kaikista HCRD:n 2019 juoksutapahtumista. Ilmoittautuminen Insinööriliiton alennuskoodilla on päättynyt 29.4.2019.

INSSIsauna Helsinki City Running Dayssa

HCRD:n maalialuella, Telia 5G Areenan upeissa puitteissa juoksijoille on tarjolla ensimmäistä kertaa palautumisalue, jossa juoksijat pääsevät mm. saunomaan Insinööriliiton juhlavuoden kunniaksi INSSIsaunaan.

INSSIsauna on kuopiolaisten insinööriopiskelijoiden suunnittelema ja valmistama saunavaunu, jonka tarkoituksena on mahdollistaa saunominen lähes missä tahansa. Sauna on rakennettu vuonna 2009 ja se viettääkin vuonna 2019 10-vuotisjuhliaan. Juhlan kunniaksi sauna on kunnostettu ja sen valistusta ja puuosia huollettu vuoden 2019 standardeihin.

Saunassa tunnelma on katossa ja musiikki kuuluu sisälle ja ulos. Saunaan mahtuu yhtä aikaa helposti 8 henkeä saunomaan. Tehokas puukiuas ja suuri kivimassa takaavat, että löyly ei lopu kesken. Saunan perässä olevalla terassilla on mukava käydä vilvoittelemassa ja halukkaat pääsevät myös paljuun.

Löydät INSSIsaunan Helsinki City Running Dayn Palautumisalueelta, joka sijoittuu maalin ja varustesäilytyksen välittömään läheisyyteen Telia 5G Areenan taakse. Nähdään saunassa!

Tutustu juhlavuoteen: www.ilry.fi/IL100.

Etkö ole vielä jäsen? Lue lisää jäsenyydestä www.ilry.fi/liity

Teema: