16.11.2019 klo 17:00 - 21:00

Paikka: Seinäjoen ravirata, Ravitie 9, Seinäjoki
Ilmainen sisäänpääsy jäsenkorttia näyttämällä.
Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.  

Historian ensimmäinen Kavioliiga Grand Prix -tapahtuma järjestetään Vermo Areenalla sekä Seinäjoen raviradalla lauantaina 16.11.2019! Kahden radan tapahtumassa on luvassa vauhtia, jännitystä ja elämyksiä huippuraviurheilun parissa.

Juhlavuoden kunniaksi Insinööriliitto on mukana Helsingin ja Seinäjoen tapahtumissa. Insinöörien joukossa on runsaasti raviurheilun seuraajia, sillä laji on kiinnostava sekä urheilun että pelielementin myötä.

Liitolla on kummassakin tapahtumassa oma nimikkolähtö, lisäksi vapaa sisäänpääsy kaikille liiton jäsenille paikan päällä jäsenkorttia näyttämällä. Myös sähköinen jäsenkortti käy. Jäsenet ovat oikeutettuja vapaaseen sisäänpääsyyn vain tapahtumapäivänä 16.11.

Kavioliiga on uusi, syksystä kevääseen jatkuva sarja avoimen tason kylmä- ja lämminverisille hevosille. Sarjan aikana molemmille roduille järjestetään 18 osakilpailua ja kolme Kavioliiga Grand Prix’ta.

Jokaista Kavioliiga Grand Prix’ta edeltää kuusi osakilpailua, joista hevoset keräävät pisteitä sijoituksensa mukaan seuraavasti: 25-18-15-12-10-8-6-4-2-1. Pistelaskutapa on tuttu Formula 1 -kilpailusarjasta. Yhdeksän osakilpailuista eniten pisteitä kerännyttä hevosta sekä yksi yleisöäänestyksen voittanut hevonen saavat oikeuden osallistua Grand Prix’hin.

Ensimmäinen Grand Prix lämminverisille ravataan Vermo Areenalla ja kylmäverisille Seinäjoen raviradalla 16.11.

Lisätietoja tapahtumasta: www.kavioliiga.fi

Tutustu juhlavuoteen www.ilry.fi/IL100.

Teema: