15.6.2019 klo 10:00 - 18:00

Paikka: Tiedekeskus Heureka, Tiedepuisto 1, Vantaa,
Ilmoittaudu: Sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautuminen sulkeutuu 27.5.
Maksuton jäsentapahtuma jäsenelle seurueineen.

Tule viettämään juhlavuoden perhepäivää Heurekassa seurueesi kanssa!

Päivänä aikana pääsette tutustumaan maksuttomasti Heurekan ihmeellisiin näyttelyihin, jumppaamaan aivoja, tutustumaan jättidinoihin ja osalllistumaan erilaisiin työpajoihin. Tarjolla on kevyt välipala kaikille osallistujille.

Poimintoja Heurekan näyttelyistä ja päivän ohjelmasta: Heureka Aivot narikassa

Aivot narikasta! -näyttelyn pääsanoma on, että me voimme omalla toiminnallamme vaikuttaa siihen, millaiset aivot meille muovautuu. Näyttely koostuu erilaisista aivoja haastavista peleistä ja tehtävistä, joita ratkotaan yhdessä 2-5 hengen ryhmissä. Juuri yhdessä tekeminen ja vuorovaikutus toisten ihmisten kanssa on aivojen kehityksen kannalta erityisen tärkeää. Näyttelyssä pääsee liikkumaan, rentoutumaan, tekemään käsitöitä, soittamaan bändissä tai vaikka tanssimaan kaikkien aikojen tunnetuimpia hittitansseja. Aivopähkinöitä, tunteita, aisteja ja unen merkitystä aivoille ei myöskään ole unohdettu. Eikä naurua!

Jättimäiset dinosaurukset Heurekassa

Lapsia ja lapsenmielisiä tapahtumassa ilahduttavat jättidinot, jotka saapuvat Heurekaan helmikuussa 2019 ja ovat esillä myös juhlavuoden perhepäivän ajan. Jättimäiset dinosaurukset -näyttelystä lapsiperheet innostuvat takuulla!

 

Tutustu juhlavuoteen www.ilry.fi/IL100.