17.8.2019 klo 12:00 - 16:00

rockbrunssi_joensuuPaikka: Linnanvirran puistoalue Kajaanin rauniolinnan ympäristössä (Linnakatu 27, Kajaani)
Ilmoittaudu: Sähköisellä lomakkeella mielellään viimeistään viikkoa ennen tapahtumapäivää.
Maksuton jäsentapahtuma jäsenelle seurueineen.

100-vuotias Insinööriliitto on mukana Kajaanin Linnanvirta-puistojuhlassa tänä kesänä! Kajaanin joen puistoalueelle nousee juhlavuoden teltta, joka palvelee tapahtuman yleisöä lauantaipäivän ajan klo 12-16.

Insinööriliiton ja Kainuun Insinöörien teltta-alue tarjoaa tapahtuman kävijöille monenlaista puuhaa. Voit ottaa itsellesi insinööriaiheisen tatuoinnin ja onnenpyörässä pääset kisailemaan juhlavuoden palkoinnoista. Perheen pienemmät pääsevät kokoamaan jättipalapeliä ja osallistumaan tarkkuusheittoon.

Tapahtumassa on ruokatarjoilu ennakkoon ilmoittautuneille jäsenille seurueineen.

Polkuvoimalla valaistuksi puuksi

Insinööriliitto on mukana Puiden valo -projektissa, jonka tavoitteena on valaista polkuvoimalla yksi puiston puista. Valitun puun alla on polkupyörä, jota polkemalla saa puuhun rakennettavan valaistuksen syttymään. Tervetuloa polkemaan pyörää ja osallistumaan tällä tapaa teokseen!

Linnanvirta-puistojuhla 16–18.8.2019 linnanvirta19

Kajaanin rauniolinnaa ympäröivän jokipuiston viidettä kertaa valtaava Linnanvirta -kaupunkifestivaali huipentaa Kajaanin kesän. 

Vuosittain kaupunkilaiset valtaavat Kajaanin rakastetuimman ympäristön. Linnanvirta tarjoaa elämyksellisiä ja tapahtumien täyteisiä päiviä monipuolisen taiteen, yhdessäolon ja paikallisten ruokayrittäjien Food Festivalin tarjoaman hyvän ruuan merkeissä. Historiaa ja hipsteritunnelmaa ennakkoluulottomasti yhdistelevä ohjelmakokonaisuus tarjoaa ihmeteltävää koko perheelle.

Tutustu juhlavuoteen www.ilry.fi/IL100.