9.2.2019 klo 11:00 - 16:00

Paikka: Lahden Radio ja tv-museo Mastola, Radiomäenkatu 37, Lahtitubettajat
Ilmoittaudu: Ilmoittautuminen on päättynyt.
Koko perheen tapahtuma, joka on jäsenille ja heidän seurueilleen maksuton.

Ota ystävä, puoliso tai koko perhe mukaan ja tule viettämään ihanaa talvipäivää kanssamme!

Insinööriliiton juhlavuotta vietetään Lahdessa Talviturnajaisten merkeissä, Lahden Radio- ja tv-museossa ja sen ulkoalueella. Ulkona kisataan talvisissa tunnelmissa viidessä toimintapisteessä, mm. curlingin, hankifutiksen ja lumipotkulautaviestin parissa. Museon sisällä suoritetaan insinööriaiheinen rastitehtävä, joka soveltuu myös perheen pienimmille. Ota omat luistimet mukaan, jos haluat suunnata radiomäen urheilukentän jäälle tapahtuman aikana.

Tapahtuman juontaa lahtelaistubettaja Jaakko Parkkali ja päivän aikana nähdään tubettaja Arttu Lindemanin liveshow sekä Meet&Greet -tapaaminen tubettajien kanssa.

Tapahtumassa on tarjolla keittolounas, juhlapullakahvit ja kuumaa mehua perheen pienimmille. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan juhlavuoden tuotepalkintoja.

Mensan testi

Tapahtumassa järjestetään kaikille avoin Mensan testi museon auditoriossa klo 13-14.

Mensa tarjoaa Insinööriliiton jäsenille testin 30 € hintaan. Muille kuin jäsenille testin hinta on ennakkoon maksettaessa 38 €, paikan päällä maksettaessa 40 €. Testin voi maksaa joko etukäteen tai käteisellä paikan päällä, mieluiten tasarahalla.

Testaaja tarkistaa ennen testiä testattavilta henkilötodistuksen ja kerää testimaksun/tarkistaa kuitin maksusta. Alennushinnan maksaneilta tarkistetaan jäsenkortti. Testirauhan takaamiseksi myöhästyneitä ei voida päästää sisään, joten testattavien kannattaa olla ajoissa. Testiin tulijoilla pitää myös olla henkilötodistus mukana.

Ohjeet ennakkomaksuun: Maksa testi Mensan tilille FI30 8000 1002 1175 06 ja käytä tämän testin viitenumeroa 15859. Muista ottaa kuitti maksusta mukaasi testitilaisuuteen.

Päivän ohjelma ulkona:

klo 11 tapahtuma alkaa ja toimintapisteet aukeavat
klo 11.15 Insinöörijumppa
klo 11.30-13.30 lounas tarjolla
klo 12.30 Insinöörijumppa
klo 13.00 Live show, tubettaja Arttu Lindeman
klo 13.45 Meet & Greet tubettajien kanssa (alkaa Live shown päätyttyä)
klo 14.30 Insinöörijumppa
klo 16 tapahtuma päättyy, toimintapisteet sulkeutuvat

Ohjelma museossa:

klo 11-16 vapaa pääsy ennakkoon ilmoittautuneille
klo 11-16 museon sisällä voi suorittaa insinööriaiheisen rastitehtävän, joka soveltuu myös perheen pienimmille – kaikkien osallistujien kesken arvotaan tapahtuman jälkeen Museokortti.
klo 11, klo 12, klo 14 ja klo 15 Minä olen insinööri -dokumenttielokuvan näytökset auditoriossa.  Kesto: 28 min.
klo 13 Mensan testi auditoriossa - maksullinen

Salpausselän kisoihin voi jatkaa tapahtuman jälkeen omatoimisesti, kisapaikalle on vajaan kilometrin kävelymatka tapahtuma-alueelta. Tutustu Salpausselän kisoihin: http://www.lahtiskigames.com/

Tutustu juhlavuoteen www.ilry.fi/IL100.