6.4.2020 klo 17:00 - 21:00

Paikka: ​Pori, Satakunnan Insinöörien toimisto
Kouluttaja: Jouni Röksä, Insinööriliitto
Kesto: 4h

Kaikki Insinööriliiton eri paikkakunnilla järjestämät koulutustilaisuudet ja tapahtumat on peruttu vähintään 30.4. asti.
 
Haluatko testata omat vahvuusalueesi? Insinööriliitto järjestää Via Groupin huippukoulutuksen Taitokartan, jonka avulla pääset katsomaan omia vahvuus- ja kehittämisalueitasi.

Henkilökohtaisen kyselyn avulla osallistuja saa kuvan omista vahvuus- ja kehittymisalueista. Arvioitavia asioita ovat mm itseluottamus, jämäkkyys, vuorovaikutuksen luontevuus, empaattisuus, toimintatarmo, päätöksenteko, ajanhallinta, vaikuttaminen, sitoutuminen, stressinhallinta, fyysinen hyvinvointi, mukautuvuus ja muutostarve.

Taitokarttavalmennuksen on käynyt Suomessa yli 5000 ihmistä ja sitä on ollut kehittämässä mm. Pentti Sydänmaanlakka, johtamisen ehdoton guru. USA:ssa taitokartasta on tehty kymmeniä väitöskirjoja. Jos todella haluat kehittää itseäsi, tästä koulutuksesta saat erinomaiset avaimet siihen.

Kouluttajan toimii Insinööriliiton koulutuspäällikkö Jouni Röksä (FM, VPD, JET), jolla on kymmenien vuosien kokemus urasuunnittelusta ja taktisesta työnhausta. Lisäksi hänen valmennusteemojaan ovat tiimitaidot, brändin rakentaminen, verkkokaupankäynti, myyntitaidot ja projektinhallinta. Lisäksi hän vetää Via Groupin sertifioituja valmennuksia Ihmisosaaja onnistuu ja Taitokartta. Järjestöuraa ennen hän työskenteli IT-alalla eri tehtävissä ja toimittajana.