12.8.2019 klo 09:00 - 10:00

Kesto: 1 h

Kouluttaja: Jani Huhtamella, Koulutus- ja konsultointi Huhtamella Oy:n toimitusjohtajana

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen

Tämä webinaari on osa Työelämän pelisäännöt -koulutussarjaa. Näiden koulutusten tavoitteena on auttaa ennaltaehkäisemään konflikteja työsuhteessa, sekä antaa eri osapuolille tietoa heidän oikeuksistaan ja velvollisuuksistaan työsuhteen eri vaiheissa.

Tunnin kestävän webinaarin jälkeen voit vielä halutessasi osallistua verkkokoulutusjaksoon, joka koostuu tehtävistä ja kuunneltavista tallenteista.

Webinaari aiheena on työsuhteen päättäminen eri perustein. Pääasiassa käsitellään niitä tilanteita, joissa työsuhde päätetään työnantajan toimesta, joko tuotannollisin ja taloudellisin perustein tai henkilöstä johtuvista syistä. Koulutuksessa käsitellään myös Yhteistoimintalain mukaista yhteistoimintaa työpaikoilla sekä erityisesti työvoiman vähentämiseen liittyviä yhteistoimintaneuvotteluita. Lisäksi käsitellään työsuhteen päättämissopimuksia ja niihin liittyviä riskejä sekä erityispiirteitä.

 Sisältö:

-          Yhteistoiminta työpaikoilla

-          Tuotannolliset ja taloudelliset irtisanomisperusteet

-          Henkilöön liittyvät irtisanomisperusteet

-          Työsuhteen purkaminen

-          Työsuhteen päättösopimukset

 

Kouluttajana on Koulutus ja Konsultointi Huhtamella Oy:n toimitusjohtaja Jani Huhtamella, joka on aiemmin työskennellyt Insinööriliitossa eri tehtävissä.