Päivitä työpaikkatietosi, niin osallistut iPad arvontaan

Työpaikkatiedot on tärkeä pitää ajan tasalla, sillä niiden perusteella voit saada kohdennettua viestintää esimerkiksi, jos työpaikallasi aloitetaan yt-neuvottelut, joilla pyritään työvoiman vähentämiseen. Työpaikkatieto on tärkeä myös edunvalvonnan kannalta erityisesti tes-neuvottelujen aikaan sekä mahdollisissa työtaistelutilanteissa.

Olennaiset työpaikkatiedot ovat voimassa olevan työsuhteen työnantaja osoitetietoineen, tehtävä ja työsuhteen alkamis- ja mahdollinen päättymispäivä.

Tarkista ja päivitä työpaikkatietosi jäsensivuilla www.ilry.fi/muutos Jos tietosi ovat jo ajan tasalla, kuittaa ne oikeiksi, jotta osallistut iPadien arvontaan. (Jäsensivut vaativat kirjautumisen) Voit päivittää tiedot myös lähettämällä viestin liiton asiakaspalveluun asiakaspalvelu@ilry.fi

Helmikuusta lähtien työpaikkatietonsa päivittäneiden tai oikeaksi kuitanneiden kesken arvotaan kaksi Apple iPadia. Ensimmäinen iPad arvotaan 22.2. ja toinen 19.3. Toimi siis ripeästi, niin osallistut kahteen arvontaan. Palkinnon voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinto toimitetaan postitse.

Myös opiskelijat ja työttömät jäsenet voivat osallistua arvontaan päivittämällä/kuittaamalla työpaikkatietonsa oikeiksi jäsensivuilla.