Parempaa palvelua verkossa

Liiton verkkosivut uudistuivat viime syksyllä ja uudistukset jatkuivat aina tähän kevääseen asti. Koko sivusto koki muodonmuutoksen ulkoasua myöten ja se käännettiin myös englanniksi.
29.3. otettiin käyttöön uusi jäsentietojärjestelmä, uudet jäsensivut sekä uudistunut lLRY Mobiili.

Suurimpina teknisiä muutoksina sivustoon on tullut kokonaan uudistunut jäsenen sähköinen asiointipalvelu sekä kirjautuminen. Sivusto vaatii ensimmäisellä kirjautumisella vahvan tunnistautumisen. Vanhat jäsensivuille kirjautumiseen käytetyt tunnukset eivät siis enää toimi vaan sivuille pitää luoda uudet tunnukset.

Jäsenen näkökulmasta jäsensivuja on kehitetty visuaalisesti paremmaksi ja käyttökokemukseltaan loogisemmaksi. Jäsensivut eivät ole enää erillinen sivusto vaan yhteydessä pääsivustoon ja sinne kirjaudutaan nyt eAsioinnin kautta.

Jäsensivujen etusivulla pääsee suoraan muokkaamaan omia tietojaan. Sinne on myös tuotu personoituja viestejä jäsenyyden lajista riippuen. Alasivuilta löytyy muun muassa palkkanosturi ja vinkkejä palkkaneuvotteluihin. Lisäksi sivuilla on lakitietoutta, oppaita ja webinaaritallenteita.

Verkkosivuja kehitetään tulevaisuudessa edelleen asiakaspalautteen perusteella. Palautetta verkkosivuista tai muusta jäsenyyteen liittyvästä asiasta voit antaa sivulla: www.ilry.fi/asiakaspalvelu