6.10.2020 klo 11:00

Aika: 6.10. klo 11.00 - 12.00
Paikka: Ravintola Kaks Ruusua, Ahlströminkatu 25, Varkaus

tai

Aika: 7.10. klo 11.00 – 12.00
Paikka: Teams

Ilmoittaudu lounaalle tästä

Suomen talous jarruttaa erittäin rajusti. Jäsentemme työttömyys on kääntynyt selvään kasvuun samalla kun uusien työpaikkojen löytäminen on entistä vaikeampaa. Veikö korona ja talouden sakkaus työpaikan? Mitkä yritykset menestyvät alueellasi ja mistä löydät uuden työpaikan? Tule mukaan lounasinfoon, joka antaa eväitä uuden vaikkapa työpaikan löytämiseen.

Koulutuspäällikkö Jouni Röksä on tutkinut ja löytänyt alueellisia kasvuyrityksiä Pohjois-Savon maakunnasta. Täältäkö seuraava työnantajasi? Insinööriliitto toteuttaa kaksi lounastilaisuutta, joissa aiheeseen perehdytään tarkemmin. Voit osallistua lounaalle Varkaudessa tai seuraavana päivänä pidettävässä Teams -lounasinfossa (ilmoittautumalla saat infoa, kuinka Insinööriliitto tarjoaa lounaan nautittavaksi verkosssa pidettävän tilaisuuden aikana)

Lounaat emännöi Insinööriliiton alueasiamies Marjo Nykänen. Varkauden lounaan yhteydessä

 

Vainu-palvelulla toteutettu alueellinen työttömyyskatsaus

• Pohjois-Savon suurimmat yritykset

• Pohjois-Savon parasta tulosta tekevät yritykset

• Eniten uutta työvoimaa palkanneet yritykset Pohjois-Savon maakunnassa

• Eri toimialan yritykset alueellasi

• Insinöörejä palkanneet yritykset

• Pohjois-Savon parhaat somettajat

 

CV-kuvaus klo 10.30 – 12.30 Varkaudessa

Milloin sinä olet päivittänyt CV -kuvasi? Vaikka työhakemukseen ei tarvitse lisätä valokuvaa, rekrytoinnin ammattilaiset sanovat kuvan tuovan hakemukseen lisää persoonallisuutta. Hyvään kuvaan kannattaa panostaa ja sitä kannattaa päivittää tasaisin väliajoin. Nyt lounastilaisuuden yhteydessä pääset kuvauttamaan itsesi ammattilaisella ja saat kuvan vapaaseen käyttöön, vaikkapa LinkedIniin tai CV:hen/ työhakemukseen.

Voit käydä kuvauttamassa itsesi lounastilaisuuden lomassa itsellesi parhaiten sopivaan aikaan 10.30 – 12.30 välillä. Jos et ehdi jäämään lounaalle, niin pelkkä kuvassa pistäytyminenkin on mahdollista. Erillistä ilmoittautumista kuvaukseen ei tarvita.

 

Tervetuloa mukaan!