25.2.2020 klo 17:00

Paikka: Sokos Hotel Arina ja Frans & Camille, käynti hotellin vastaanotosta, Pakkahuoneenkatu 16. (Huom! muuttunut paikka)
Ilmoittaudu: Sähköisellä lomakkeella

Insinöörien mediaanipalkka oli viime vuonna 4 050 euroa ja keskiarvopalkka 4 335 euroa kuukaudessa. Mediaanipalkka nousi vuodessa 1,3 prosenttia, joka oli hieman alle yleisempien työehtosopimusten korotusten. Vastavalmistuneiden mediaanipalkka oli 2 900.  Tuoreiden insinöörien alkupalkat jatkoivat selkeätä nousua. Miltä palkat näyttävät Oulun seudulla? Kuinka moni on saanut yleiskorotusten lisäksi meriittikorotuksia? Miten neuvottelet itsellesi lisää liksaa?

Palkkaillallisella liiton tutkija esittelee on vuoden 2019 työmarkkinatutkimuksen tuloksia sekä vastaa muun muassa yllä oleviin kysymyksiin. Mukana on myös Insinööriliiton alueasiamies. Info osuuden jälkeen siirrymme ravintolaan, jossa verkostoidut muiden Insinööriliiton jäsenten kanssa.

Voit ottaa mukaasi myös liittoon kuulumattoman insinöörin, tietoalan ammattilaisen tai insinööriopiskelijan. Jos hän liittyy Insinööriliittoon, saatte molemmat palkinnon.

Info osuus alkaa klo 17, jonka jälkeen siirrymme illalliselle läheiseen ravintolaan.