15.10.2020 klo 17:00

Olisiko jo mukava nähdä insinöörikavereitasi? Kuinka Insinööriliitolla on mennyt koronavuonna 2020? Mitä sinulle kuuluu?
Tule Insinööriliiton ja Jokilaaksojen Insinöörien pizzailtaan kuulemaan liiton asiamiehen Mikko Sormusen ajankohtaiskatsaus.
Paikalla myös jäsenjärjestösi edustajia, joiden kanssa voit keskustella paikallisesta toiminnasta. Mitä toivoisit Jokilaaksojen alueella tapahtuvan? Pizzailta on myös mainio paikka tavata insinöörikollegoitasi ja verkostoitua. Myös insinööriopiskelijat on kutsuttu.

Aika:  torstai 15.10.2020 klo 17
Paikka:  Ravintola Myllyranta, Kauppakatu 14, Ylivieska

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Pizzailtaan otetaan mukaan tavallista vähemmän ilmoittautuneita ja se saatetaan muuttaa etänä järjestettäviksi. Älä osallistu tilaisuuteen, jos koet itsesi vähääkään kipeäksi. Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä eli voit ottaa mukaasi Insinööriliittoon jäsenkelpoisen järjestäytymättömän työ- tai opiskelukaverisi, tarjoamme pizzan myös hänelle. Kaverisi liittyessä Insinööriliiton jäseneksi hän saa yllätyslahjan ja sinulle jäsensuosittelukampanjamme palkinto.