14.11-15.11.2017 klo 14:00 - 13:00

CV-valokuvaus

Tule ottamaan itsestäsi cv-valokuva ja juttelemaan uraneuvojan kanssa! Hyvä ja edustava kuva on tärkeä työnhaussa ja esimerkiksi LinkedInissä. Ammattikuvaaja on käytettävissäsi sekä saat henkilökohtaista neuvontaa Insinööriliiton uravalmentajalta. Voit ottaa mukaasi vaikka oman cv:si, jonka voit päivittää uravalmentajan avustamana.

Aika: tiistai 14.11. klo 14:00-18:00
Paikka: Turun AMK, ICT-CIty, Joukahaisenkatu 3

Ilmoittaudu kuvaukseen tästä. Huom! Samalla lomakkeella voit ilmoittautua Roadhshow -kiertueen eri tapahtumiin yhdellä kerralla!

Lounas

Tervetuloa Insinööriliiton tarjoamalle lounaalle Ravintola Pinellaan! Tule keskustelemaan ajankohtaisista aiheista, työmarkkinatilanteesta ja liiton palveluista työmarkkina-asiamiesten ja liiton ura-valmentajan kanssa.

Aika: keskiviikko 15.11. klo 11:00 ja 12:00
Paikka: Ravintola Pinella, Vanha Suurtori, Turku

Voit ottaa myös mukaan kollegasi, vaikka hän ei olisikaan Insinööriliiton jäsen. Tarjoamme lounaan myös hänelle ja kerromme samalla, miksi jäsenyys insinöörien ja tietoalan ammattilaisten johtavassa ammattijärjestössä kannattaa.

Lounaalle on mahdollista ilmoittautua joko klo 11 tai klo 12 kattaukseen, ilmoittautua voi tästä. Huom! Samalla lomakkeella voit ilmoittautua Roadshow -kiertueen eri tapahtumiin yhdellä kerralla!