21.11-22.11.2017 klo 16:00 - 13:00

CV-valokuvaus

Tule ottamaan itsestäsi cv-valokuva ja juttelemaan uraneuvojan kanssa! Hyvä ja edustava kuva on tärkeä työnhaussa ja esimerkiksi LinkedInissä. Ammattikuvaaja on käytettävissäsi sekä saat henkilökohtaista neuvontaa Insinööriliiton uravalmentajalta. Voit ottaa mukaasi vaikka oman cv:si, jonka voit päivittää uravalmentajan avustamana.

Aika: tiistai 21.11. klo 16:00-18:00
Paikka: Insinööriliiton toimisto, Kalevankatu 4, 5.krs, Jyväskylä

Ilmoittaudu kuvaukseen tästä. Huom! Samalla lomakkeella voit ilmoittautua Roadshow -kiertueen eri tapahtumiin yhdellä kerralla!

Lounas

Tervetuloa Insinööriliiton tarjoamalle lounaalle Viikinkiravintola Haraldiin! Tule keskustelemaan ajankohtaisista aiheista, työmarkkinatilanteesta ja liiton palveluista asiamiesten kanssa.

Aika: keskiviikko 22.11. klo 11:00 ja 12:00
Paikka: Viikinkiravintola Harald, Kauppakatu 33, Jyväskylä

Voit ottaa myös mukaan kollegasi, vaikka hän ei olisikaan Insinööriliiton jäsen. Tarjoamme lounaan myös hänelle ja kerromme samalla, miksi jäsenyys insinöörien ja tietoalan ammattilaisten johtavassa ammattijärjestössä kannattaa.

Lounaalle on mahdollista ilmoittautua joko klo 11 tai 12 kattaukseen, ilmoittautua voi tästä. Huom! Samalla lomakkeella voit ilmoittautua Roadshow -kiertueen eri tapahtumiin yhdellä kerralla!