27.11.2018 klo 10:00 - 20:00

Paikka: Hämeen AMK, Fifth Avenue , Kyökki.
Ilmoittaudu: Sähköisellä lomakkeella. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia jäsentilaisuuksia.

Päivä ammattikorkeakoulullaroadshow

Milloin: 27.11.2018. klo 10–14
Missä: Hämeen AMK, Visamäentie 35, Hämeenlinna

Liiton asiantuntijat ovat tavattavissa ammattikorkeakoululla! Asiantuntijoilta voit kysyä sinua askarruttavista aiheista, pyytää neuvoa työhakuasiakirjojen rakentamiseen tai keskustella liiton tarjoamista palveluista ja eduista. Ständillä on mukana ammattilaiskuvaaja, joka nappaa sinusta samalla kuvan, jota voit hyödyntää työhaussa.

Päivitä CV-kuva ja verkostoidu Afterworkillä

Milloin: 27.11.2018. CV-kuvaus klo 16–18, Afterwork klo 18–20
Missä: Keilahalli Fifth Avenue, Sibeliuksenkatu 2, Hämeenlinna

Vaikka työhakemukseen ei tarvitse lisätä valokuvaa, rekrytoinnin ammattilaiset sanovat kuvan tuovan hakemukseen lisää persoonallisuutta. Hyvään kuvaan kannattaa panostaa ja sitä kannattaa päivittää tasaisin väliajoin.  Liiton Roadshow:lla pääset kuvauttamaan itsesi ammattilaisella ja saat kuvan vapaaseen käyttöön, vaikkapa LinkedIniin tai työhakemukseen.

Tunnetko jo muita tekniikan alan osaajia alueeltasi? Afterworkillä voit verkostoitua alueen muiden jäsenten ja liiton asiantuntijoiden kanssa rennon keilailun parissa.

Jäsenlounas

Milloin: 27.11.2018 klo 11–12.30
Missä: Ravintola Kyökki, Innopark Visamäki, Vankanlähde 7, Hämeenlinna

Nappaa työkaveri mukaan ja tulkaa syömään lounaasta alueen muiden jäsenten ja liiton asiantuntijoiden kanssa. Lounaan ohessa keskustellaan ajankohtaisista aiheista, työmarkkinatilanteesta sekä jäsenyyteen kuuluvista palveluista ja eduista.

Lounas on tarkoitettu ensisijaisesti jo työelämässä oleville jäsenille ja valmistumisvaiheen insinööriopiskelijoille. Mukana tulevan työkaverin ei tarvitse olla liiton jäsen.

Roadshowlla mukana Vahanen, Adecco ja Sihti.