5.2-6.2.2019 klo 10:00 - 12:30

Paikka: KAMK, Rock House Kulma, Rosso.
Ilmoittautuminen: Sähköisellä lomakkeella. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia jäsentilaisuuksia.

Päivä ammattikorkeakoulullaroadshow

Milloin: 5.2.2019 klo 10–14
Missä: KAMK, Ketunpolku 1, Kajaani

Liiton asiantuntijat ovat tavattavissa ammattikorkeakoululla! Asiantuntijoilta voit kysyä sinua askarruttavista aiheista, pyytää neuvoa työhakuasiakirjojen rakentamiseen tai keskustella liiton tarjoamista palveluista ja eduista. Ständillä on mukana ammattilaiskuvaaja, joka nappaa sinusta samalla kuvan, jota voit hyödyntää työhaussa.

Päivitä CV-kuva ja verkostoidu Afterworkillä

Milloin: 5.2.2019. CV-kuvaus klo 16–18, Afterwork klo 18–20
Missä: Rock House Kulma, Kauppakatu 13, Kajaani

Vaikka työhakemukseen ei tarvitse lisätä valokuvaa, rekrytoinnin ammattilaiset sanovat kuvan tuovan hakemukseen lisää persoonallisuutta. Hyvään kuvaan kannattaa panostaa ja sitä kannattaa päivittää tasaisin väliajoin.  Liiton Roadshow:lla pääset kuvauttamaan itsesi ammattilaisella ja saat kuvan vapaaseen käyttöön, vaikkapa LinkedIniin tai työhakemukseen.

Tunnetko jo muita tekniikan alan osaajia alueeltasi? Afterworkillä voit verkostoitua alueen muiden jäsenten ja liiton asiantuntijoiden kanssa rennon illanvieton parissa.

Jäsenlounas

Milloin: 6.2.2019, kattaukset klo 11 ja 12
Missä: Rosso, Kauppakatu 21, Kajaani

Nappaa työkaveri mukaan ja tulkaa syömään lounaasta alueen muiden jäsenten ja liiton asiantuntijoiden kanssa. Lounaan ohessa keskustellaan ajankohtaisista aiheista, työmarkkinatilanteesta sekä jäsenyyteen kuuluvista palveluista ja eduista.

Lounas on tarkoitettu ensisijaisesti jo työelämässä oleville jäsenille ja valmistumisvaiheen insinööriopiskelijoille. Mukana tulevan työkaverin ei tarvitse olla liiton jäsen.

Roadshowlla mukana Adecco ja Sihti.