29.1-30.1.2019 klo 10:00 - 13:00

Paikka: TAMK, Space Bowling, Ravintola Herkku.
Ilmoittaudu: Sähköisellä lomakkeella. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia jäsentilaisuuksia.

Päivä ammattikorkeakoulullaroadshow

Milloin: 29.1.2019 klo 10–14
Missä: TAMK, Kuntokatu 3, Tampere

Liiton asiantuntijat ovat tavattavissa ammattikorkeakoululla! Asiantuntijoilta voit kysyä sinua askarruttavista aiheista, pyytää neuvoa työhakuasiakirjojen rakentamiseen tai keskustella liiton tarjoamista palveluista ja eduista. Ständillä on mukana ammattilaiskuvaaja, joka nappaa sinusta samalla kuvan, jota voit hyödyntää työhaussa.

Päivitä CV-kuva ja verkostoidu Afterworkillä

Milloin: 29.1.2019. CV-kuvaus klo 16–18, Afterwork klo 18–20
Missä: Space Bowling, Hämeenkatu 23, Tampere

Vaikka työhakemukseen ei tarvitse lisätä valokuvaa, rekrytoinnin ammattilaiset sanovat kuvan tuovan hakemukseen lisää persoonallisuutta. Hyvään kuvaan kannattaa panostaa ja sitä kannattaa päivittää tasaisin väliajoin.  Liiton Roadshow:lla pääset kuvauttamaan itsesi ammattilaisella ja saat kuvan vapaaseen käyttöön, vaikkapa LinkedIniin tai työhakemukseen.

Tunnetko jo muita tekniikan alan osaajia alueeltasi? Afterworkillä voit verkostoitua alueen muiden jäsenten ja liiton asiantuntijoiden kanssa rennon keilailun parissa.

Jäsenlounas

Milloin: 30.1.2019, kattaukset klo 11 ja 12 
Missä: Ravintola Herkku, Sokos, Hämeenkatu 21, Tampere

Nappaa työkaveri mukaan ja tulkaa syömään lounaasta alueen muiden jäsenten ja liiton asiantuntijoiden kanssa. Lounaan ohessa keskustellaan ajankohtaisista aiheista, työmarkkinatilanteesta sekä jäsenyyteen kuuluvista palveluista ja eduista.

Lounas on tarkoitettu ensisijaisesti jo työelämässä oleville jäsenille ja valmistumisvaiheen insinööriopiskelijoille. Mukana tulevan työkaverin ei tarvitse olla liiton jäsen.

Roadshowlla mukana Vahanen, Adecco ja Sihti.