23.3.2020 klo 11:00 - 18:00

Tilaisuus siirretty verkkoon, ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä. Voit ilmoittautua klo 11 ja 16:30 pidettäviin verkkoinfoihin linkin kautta.

Kiinnostaako ylemmän ammattikorkeakoulu tutkinnon suorittaminen? Mitä hakemiseen vaaditaan ja kuinka opinnot sujuisivat? Miten YAMK vaikuttaisi asemaasi työmarkkinoilla ja tuoko se lisää liksaa? Millainen on Oulun ammattikorkeakoulun YAMK-tutkintotarjonta?

Tule kuulemaan Oulun ammattikorkeakoulun ja Insinööriliiton asiantuntijoiden pitämä info YAMK-tutkinnoista. Päiväinfoissa pääset nauttimaan Insinööriliiton tarjoaman lounaan ja iltapäivällä AMK huolehtii kahvitarjoilusta. Kotkantiellä pidettävää infoa on mahdollista seurata myös etänä. Ilmoittaudu mukaan ennakkoon, sinulle toimitetaan etäyhteyslinkki ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu tästä!

Lue lisää Oulun ammattikorkeakoulun YAMK-tutkinnoista.Tilaisuuksiin osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä eli voit ottaa mukaasi järjestäytymättömän työkaverisi, tarjoamme lounaan myös hänelle. Kaverisi liittyessä Insinööriliiton jäseneksi hän saa yllätyslahjan ja sinulle jäsensuosittelukampanjamme palkinto.