16.6.2022

Työpaikkatiedot ajan tasalle – voita iPad

Ajantasainen työpaikkatieto on tärkeä tieto edunvalvonnallesi Insinööriliitossa. Nopein tapa päivittää työpaikkatiedot ajan tasalle on jäsensivujen eAsioinnin kautta. Keskeisiä tietoja on voimassa oleva työsuhteesi, työtehtäväsi, työntekopaikkasi ja työsuhteen alkamispäivämäärä.

Työpaikkatietojen ajantasaisuuden merkitys korostuu edunvalvonnassa, erityisesti neuvottelu- ja työtaistelutilanteissa. Työpaikkatiedon perusteella toimitamme sinulle kohdennettua viestintää muun muassa työpaikan muutosneuvottelutilanteissa, työehtosopimusneuvottelujen aikaan sekä mahdollisissa työtaistelutilanteissa. Jos tarvitset liitolta työsuhdeneuvontaa, myös silloin on tärkeää, että jäsenrekisterissä työpaikkatiedot ovat oikeat.

Käy päivittämässä työpaikkatietosi. Näin osallistut iPadin arvontaan. Liitto arpoo kaikkien kesäkuun alusta alkaen eAsioinnissa käyneiden kesken yhden iPadin 6. heinäkuuta. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja voitto toimitetaan postitse. Myös opiskelijat ja työttömät työnhakijat voivat osallistua huolehtimalla tietonsa ajan tasaisiksi.

Samalla osallistut myös Veloinssi-arvontaan, jossa pääpalkintona arvotaan ensi maaliskuussa Helkaman e-jopo. Tutustu: ilry.fi/veloinssi

Siirry eAsiointiin: ilry.fi/jasen