28.2.2020

Insinööriliiton avoinna olleeseen Länsi-Suomen alueasiamiehen tehtävään on valittu diplomi-insinööri Anne Granat-Jukakoski. Hän aloittaa tehtävässä 1. huhtikuuta.

Granat-Jukakoski siirtyy Insinööriliittoon Ylemmät toimihenkilöt YTN:n toimistolta. Hänellä on kokemusta ylempien toimihenkilöiden ja insinöörien edunvalvonnasta myös DIFF – Ingenjörerna i Finland rf:stä.

Länsi-Suomen alueasiamiehen tehtävä sijoittuu liiton organisaatiossa järjestöyksikköön ja siellä jäsenyyden elinkaari -tiimiin.

– Toimintaympäristö ja työtehtävät ovat osittain entuudestaan tuttuja. On mukava tulla tekemään töitä yhdessä Insinööriliiton asiantuntevien ihmisten kanssa, Granat-Jukakoski sanoo.

Järjestöjohtaja Tommi Grönholmin mukaan uudelta alueasiamieheltä odotetaan Länsi-Suomen jäsenkehityksen turvaamista sekä hyvää yhteistyötä työpaikkojen, ammattikorkeakoulujen ja jäsenjärjestöjen kanssa.

– Erityisesti Annen panosta tarvitaan aluetoiminnan muutoksessa ja uusien ammatillisaatteellisten verkostojen käynnistämisessä, hän kertoo.