13.6.2019

Oletko alasi asiantuntija, joka on kiinnostunut käyttämään alalta kertynyttä tietämystä ja omaa osaamistasi erilaisten ongelmien ratkaisuun laajemminkin? Kiehtooko ajatus pureutua monitahoisiin pulmiin yhdessä muiden teknisesti suuntautuneiden osaajien kanssa? Haluatko pysyä ajan tasalla myös muiden kuin oman alasi kehityksestä?

Juuri sinut haluamme Insinööriliiton asiantuntijaverkostoon.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä viesti osoitteeseen asiantuntijaverkosto(at)ilry.fi.

Asiantuntijaverkoston rakentaminen on vasta käynnistynyt, joten nyt on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa siihen, millaiseksi verkoston toiminta muodostuu ja millaisiin asioihin verkostossa halutaan keskittyä. Liitto tarjoaa verkostolle alustan, jolta ponnistaa, mutta muuten verkosto on osallistuvien asiantuntijoiden ohjaksissa. Tavoitteena on pitää kynnys osallistumiseen matalana ja mahdollistaa osallistuminen eri tavoin.

Mielenkiintoisten haasteiden ratkomisen lisäksi liiton asiantuntijaverkostoon osallistuminen tarjoaa mahdollisuuden laajentaa omaa ammatillista verkostoasi ja vahvistaa asiantuntijabrändiäsi. Lisäksi olet mukana vaikuttamassa omaa alaasi, insinöörejä ja tekniikan alan ammattilaisia koskeviin mielikuviin.

Asiantuntijaverkoston työskentelyssä pääosassa on ongelmien ratkominen, mutta sillä halutaan saada myös lisää näkyvyyttä tekniikan aloille ja osaajille. Lisäksi liitto haluaa vahvistaa verkoston avulla tiedonsaantiaan ja asiantuntemustaan eri alojen erityispiirteistä ja kehityksestä.

Lue lisää asiantuntijaverkostosta Insinööri-verkkolehdestä:
kehityspäällikkö Kalle Kiili – Ammattilaisten asiantuntijaverkosto kaipaa sinua