15.5.2019

Minkä insinööreihin tai nörtteihin liittyvän kuvaavan toteamuksen, humoristisen murjaisun tai tekniikan alan työarkeen liittyvän oivalluksen haluat ikuistettavaksi Insinööriliiton uusiin tarroihin?

On aika uudistaa liiton suositut läppäritarrat.  Ideointiin tarvitaan mukaan aiheen parhaat asiantuntijat eli tekniikan alan sankarit; insinöörit, nörtit, tietotekniikkagurut, koodarit – siis meidän jäsenet!

Kerro oma ideasi sähköisellä lomakkeella 9.6.mennessä.

Ideasi voi olla valmis lausahdus tai vasta ajatus, jonka sanallinen ilmaisu vaatii vielä hiomista. Tekstin sijaan tai lisäksi idea voi myös perustua visuaaliseen elementtiin. Siinä tapauksessa voit lähettää mallikuvan tai hahmotelman sähköpostilla osoitteeseen minna.virolainen(at)ilry.fi. Tarrojen tekninen toteutus tehdään graafikon kanssa, joten kuvan ei tarvitse olla valmis tai viimeistelty, kunhan idea tulee esille.

Liiton markkinointitiimi valitsee toteutettavaksi 4–8 ideaa, joista tehdään tarrat. Valituista tarroista kootaan yhteinen arkki.

Painettavaksi valittujen tarrojen ideoijat palkitaan 50 euron lahjakortilla Verkkokauppa.comiin.

  • Jos samaa ideaa on ehdottanut 2 tai 3 henkilöä, jokainen saa 50 euron lahjakortin.
  • Jos samaa ideaa on ehdottanut useampi kuin 3 henkilöä, palkinto arvotaan heidän kesken.

Ideakilpailu on tarkoitettu Insinööriliiton jäsenille eli palkinnon voi saada vain jäsen.

Insinööriliitto ei sitoudu käyttämään tarroissa tiettyä määrää ideoita tai ainoastaan kampanjan kautta saatuja ideoita. Liitolla on myös oikeus kehittää ja muokata ideoita tarroihin sopivaksi. Etsimme nimenomaan ideoita tarroiksi, emme valmiita kuvia tai muuta tekijänoikeuksien alaista materiaalia. Idean lähettäjällä ei ole tekijänoikeuksia tarrojen visuaaliseen toteutuksien tai valmiiden tarrojen suhteen.