13.12.2019

Oletko talouden ja talouspolitiikan osaaja, joka tuntee intohimoa vaikuttamiseen? Haluatko edistää suomalaista insinöörityötä ja tekniikan alojen menestystä? Muutatko talouden tunnusluvut vaikuttaviksi kuvaajiksi ja osaat perustella niitä vakuuttavasti julkisuudessa?

Jos vastaat useimpiin kysymyksiin kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Insinööriliitto etsii ekonomistia osaksi vahvistuvaa vaikuttamistiimiään. Haemme henkilöä, joka tuntee kansantalouden ja tekniikan toimialat. Hän tuntee myös vetoa vaikuttamistyöhön ja on halukas osallistumaan siihen sekä valmistelu- että toteutusvaiheessa. Hän tuntee tutkimus -ja innovaatiojärjestelmiä sekä niiden rahoitusta.

Jos olet koulutukseltasi taloustieteilijä tai tunnet muuten taloutta ja sen lainalaisuuksia, hallitset kustannuslaskennan ja kuvaajien teon, haluat ja osaat osallistua julkiseen keskusteluun ja tunnet elinkeinopolitiikkaa, hae ihmeessä pieneen mutta kasvavaan vaikuttajatiimimme.

Tehtäviisi mm. kuuluu:

  • Kansantalouden ja Insinööriliiton kannalta oleellisten toimialojen talouden seuranta
  • Elinkeinopolitiikkaan ja talouteen liittyvien materiaalin valmistelu
  • Elinkeino- ja talouspoliittinen vaikuttaminen
  • Tutkimus ja innovaatioasiat
  • Työmarkkinaedunvalvonnan tukeminen
  • Kouluttaminen ja viestintä 

Insinööriliitto on 70 000 jäsenen insinöörien ja muiden tekniikan alan ammattilaisten järjestö, joka haluaa olla alansa vaikuttavin yhteiskunnallinen toimija ja ohittamaton kumppani. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhteen ehdot, mahdollisuuden tehdä töitä tekniikan alojen edistämiseksi ja osaavan työyhteisön.

Haku 10.1.2019 mennessä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen petteri.oksa@ilry.fi.

Lisätietoja antaa edunvalvontajohtaja Petteri Oksa petteri.oksa@ilry.fi, puh. 040 577 0644