8.9.2017

Insinööriliiton mobiilisovellus tarjoaa liiton palvelut kätevästi myös suoraan puhelimeen. Sovelluksessa voit käyttää esimerkiksi Palkkanosturia ja Työpaikkatoria sekä tarkistaa tulevat tapahtumat ja koulutukset.

ILRY Mobiili -sovelluksen voi ladata puhelimeen maksutta Google Play ja Apple App Store -sovelluskaupoista. Sen käyttö edellyttää voimassaolevan jäsenyyden.

ILRY Mobiilin esittelyvideo

Toimi näin

  1. Lataa ILRY Mobiili sovelluskaupasta älypuhelimeesi.
  2. Syötä sovellukseen jäsennumerosi.
  3. Saat kirjautumiskoodin jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiisi.
  4. Syötä kirjautumiskoodi ja palvelut ovat käytössäsi.
  5. Kun kirjautumiskoodi on kerran syötetty, sovellus pysyy sisäänkirjautuneena ellei sovelluksesta itse aktiivisesti kirjaudu ulos.  

Jäsennumero löytyy jäsenkortista ja jäsenmaksulaskusta. Jos et löydä jäsennumeroasi tai sähköpostitietosi on vanhentunut, ota yhteyttä liiton asiakaspalveluun puh. 0201 801 801 (ark. 9–16, puhelun hinta 8,8 snt/min), asiakaspalvelu(at)ilry.fi.

Mobiilisovelluksen kehitystyö jatkuu ja toivomme jäseniltä palautetta ja kehitysehdotuksia sovelluksen toiminnan ja ominaisuuksien suhteen. Palautetta voi lähettää liiton asiakaspalvelun tai verkkosivujen kautta tai sovelluskaupan arvosteluiden kautta.

Kirjaudu sovellukseen ja osallistu arvontaan

Lataa ILRY Mobiili ja kirjaudu sovellukseen jäsentunnuksillasi 30.11. mennessä ja olet mukana arvonnassa. Palkintona on kolme Whiten aikuisten offroad potkulautaa, joiden mukana tulee myös 50 e lahjakortti XXL-urheilukauppaan.