14.2.2019

Insinööriliitto Provinssi ja Ilosaarirock100-vuotias Insinööriliitto on Provinssin ja Ilosaarirockin yhteistyökumppanina vuoden 2019 festivaaleilla! Provinssiin ja Ilosaarirockiin rakennetaan Ihastu insinööriin -alueet, joissa festivaalikävijät pääsevät rentoutumaan ja löytävät monenlaista puuhaa.

Juhlavuoden kunniaksi festivaalijärjestävät tarjoavat liiton jäsenille alennusta kolmen päivän lipuista. Tutustu Ihastu insinööriin -tapahtumiin Provinssissa ja Ilosaarirockissa.

Provinssi 27.-29.6.2019

HUOM! JÄSENEDUN VOIMASSAOLO ON PÄÄTTYNYT.

Provinssi tarjoaa Insinööriliiton jäsenille 20 € alennuksen kolmen päivän festivaalilipusta. Kolmen päivän lippu Insinööriliiton jäsenelle 129 €, normaalihinta 149 €. Alennus on voimassaolevasta normaalihinnasta 30.4.2019 saakka. Alennus ei ole yhdistettävissä toiseen alennus- tai kampanjahintaan.

Henkilökohtaisen kampanjakoodin saat lähettämällä sähköpostin osoitteeseen provinssi@ilry.fi ja kertomalla viestissä nimesi ja jäsennumerosi (klikkaamalla sähköpostiosoitetta pääset täydentämään esitäytettyyn sähköpostiin nimesi ja jäsennumerosi). Kampanjakoodi toimitetaan sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa. Alennushintaisen lipun pääset ostamaan Lippupisteen kampanjasivulta syöttämällä henkilökohtaisen kampanjakoodisi.

Ilosaarirock 12.-14.7.2019

Joensuun Popmuusikot tarjoaa Insinööriliiton jäsenille 10 % alennuksen Ilosaarirockin kolmen päivän lipusta. Linkin jäsenhintaisten lippujen ostamiseen löydät Member+ -palvelusta (vaatii kirjautumisen).

 

Tutustu Insinööriliiton juhlavuoteen