29.7.2019

Muutos jäsenkorttien toimituksiin

1.8.2019 alkaen liittyneet saavat jäsenkorttinsa ensisijaisesti mobiilisovellukseen. Insinööriliiton mobiilisovellus käy myös sähköisestä jäsenkortista, jolloin jäsenkorttisi, jäsennumerosi ja vakuutustodistuksesi ovat aina mukanasi. Sillä saat kaikki samat jäsenedut kuin muovikortilla, vain Teboil alennusta ei voi saada. Sovelluksesta löydät myös mm. Palkkanosturin, jolla voit selata palkkataulukoita, sekä pääset helposti selaamaan tulevia tapahtumia ja liiton Työpaikkatorin avoimia työpaikkoja.

Sovelluksen voit ladata älypuhelimeesi maksutta Google Play  ja Apple App Store -sovelluskaupoista. Sovelluksen käyttö edellyttää voimassaolevan jäsenyyden. 

Kirjautumiseen tarvitset jäsennumeron, jonka syöttämisen jälkeen sovellus lähettää kirjautumiskoodin jäsentiedoissasi olevaan sähköpostiosoitteeseesi. Huomaathan, että kirjautumaan pääset sen jälkeen kun jäsenhakemuksesi on Insinööriliitossa käsitelty. Kun kirjautumiskoodi on kerran syötetty, sovellus pysyy sisäänkirjautuneena ellei sovelluksesta itse aktiivisesti kirjaudu ulos. 

Jäsennumeron löydät jäsenkortistasi tai jäsenmaksulaskulta. Jos et löydä jäsennumeroasi tai sähköpostitietosi on vanhentunut, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 0201 801 801 (ark. 9-16, puhelun hinta 8,4 snt/min) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@ilry.fi.

Uudet jäsenet voivat tilata perinteisen jäsenkortin, mikäli sille on tarvetta. Jäsenillä jo käytössä olevat, muoviset jäsenkortit toimivat normaalisti voimassaoloaikansa mukaisesti. Myös rikkoutuneen tai kadonneen kortin tilalle saa uuden, mikäli tarvetta perinteiselle kortille on.

Mikäli siis tarvitset vielä perinteistä, muovista jäsenkorttia, voit tilata sen jäsensivuilta. Huomaathan, että jäsensivuille pääset kirjautumaan sen jälkeen kun jäsenhakemuksesi on Insinööriliitossa käsitelty.