13.6.2019

Kesä on täällä! Insinööriliiton juhlavuonna haluamme muistuttaa kuinka tärkeätä on viettää aikaa lähimmäisten kanssa, rakentaa yhteisiä muistoja ja onnistumisia. Ja mikäs sen ihanampaa kuin tehdä tämä kaikki kesällä. onnistunut_kesapaiva

Meistä on ihanaa järjestää juhlavuoden tapahtumia yhdessä juhlavuoden pääyhteistyökumppanimme Vahanen-yhtiöiden kanssa. Meidän seuraava yhteinen tapahtuma on Pori Jazzeilla ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa sinulle ja kaverillesi päiväliput Jazzeille! Mistä rakentuu sinun täydellinen kesäpäivä? Kerro se meille ja olet mukana päivälippujen arvonnassa.

Osallistu Facebookissa

Kommentoi Insinööriliiton tililtä löytyvään julkaisuun tekstin tai kuvan avulla mistä onnistunut kesäpäivä koostuu

Osallistu Instagramissa

Kommentoi Insinööriliiton tililtä löytyvän julkaisuun mistä onnistunut kesäpäivä koostuu
TAI
Jaa omalle tilillesi kuva, josta käy ilmi onnistuneen kesäpäivän rakennuspalikat. Lisää kuvaan tunnisteet #onnistunutkesäpäivä #vahanen #insinööriliitto100 ja merkitse kuvaan @vahanenyhtiot ja @insinooriliitto Huomioithan, että tilisi tulee olla julkinen osallistuaksesi kilpailuun.

Kilpailu päättyy 20.6.2019 klo 10. Voittajat arvotaan kilpailun päätyttyä ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ja Instagram eivät ole osallisena kilpailussa.
Palkintoina arvomme 3 kpl lippupaketteja Pori Jazzeille Facebookissa ja Instagramissa osallistuneiden kesken. Pakettiin kuuluu 2 kpl Pori Jazzin päivälippua valitsemallesi päivälle (to 18.7, pe 19.7 tai la 20.7.) 

Tutustu juhlavuoteen www.ilry.fi/IL100.