11.3.2020

Haluaisitko osallistua hyvässä porukassa jonkin joukkuelajin harrasteturnaukseen? Onko sinulla hyvä insinöörijengi tai työporukka, joka kaipaa vahvistusta turnausta varten?

Insinööriliiton verkostotoiminta laajenee myös urheilun ja liikunnan pariin. Liitto kannustaa ja tukee jäsenten osallistumista erilaisiin turnauksiin ja tapahtumiin Insinööriliiton joukkueena. Liiton joukkueella voidaan osallistua minkä tahansa lajin kilpailuun ja tapahtuma voi olla missä päin Suomea tahansa.

Liitto maksaa joukkueen osallistumismaksun ja auttaa tarvittaessa joukkueen kokoamisessa. Tuen ehtona on, että joukkue koostuu liiton jäsenistä ja sen nimessä käytetään Insinööriliittoa.

Tämän hetkinen listaus potentiaalisista lajeista ja turnauksista löytyy liiton tapahtumakalenterista. Käy tutustumassa ja ilmoittaudu mukaan. Katsotaan, saadaanko koottua joukkue kokoon. Voit myös ehdottaa turnausta tai tapahtumaa, josta olet kiinnostunut, jos sitä ei vielä löydy listalta.

Myös apu joukkueiden kokoamiseen on tervetullutta. Eli jos sinulla on kiinnostusta joukkueen kokoamiseen ja verkostojesi laajentamiseen, ota yhteyttä.

Lisätietoja
alueasiamies Mikko Sormunen, mikko.sormunen@ilry.fi, puh. 040 721 6879