8.1.2019

Onninen ja Insinööriliitto solmivat kumppanuussopimuksen vuodelle 2019, jolloin Insinööriliitto täyttää 100 vuotta.

– Insinööriliitto täyttää sata vuotta 2019. Juhlavuoden aikana haluamme siirtää katseen vahvasti tulevaisuuteen. Insinöörit ovat olleet rakentamassa nykyistä elinympäristöämme ja yhteiskuntaamme sekä muovaavat vahvasti myös tulevaisuutta. Olemme iloisia Onnisen ryhtyessä tukijaksemme ja katsomaan yhdessä kohti tulevaisuuden mahdollisuuksia, Insinööriliiton puheenjohtaja Samu Salo sanoo.

– Insinööriliiton 100-vuotisjuhlavuoden kumppanuudella Onninen haluaa edelleen rakentaa yhdessä parempaa elinympäristöä ja muovata vahvasti myös alan tulevaisuutta, kertoo Onnisen toimitusjohtaja Martti Forss.

– Uusien innovaatioiden ja tuotekehityksen tuloksena syntyneet ratkaisut tarvitsevat rinnalleen myös sanansaattajia, jotta Suomea rakentavat tuotteet saadaan täysimääräisesti asiakkaille ja sitä kautta käyttöön. Teknisen kaupan verkoston ja ammattilaisten rooli on keskeinen – meidän tulee olla suunnannäyttäjiä tulevaisuuteen ja kertoa erilaisista vastuullisista vaihtoehdoista omille asiakkaillemme, Forss jatkaa.

Onninen toimii teknisen tukkukaupan alalla ja työllistää Suomessa noin 1 200 henkilöä. Onnisella työskentelee satoja insinöörejä muun muassa esimies- ja myyntitehtävissä. Insinöörit ja muut tekniset tukkukaupan ammattilaiset palvelevat asiakkaitaan myös Suomen laajimmassa teknisen tukkukaupan verkostossa, 52:ssa Onninen Express -myymälässä ympäri Suomea. Vuodesta 1913 alalla toiminut Onninen on nykyään osa K-ryhmää.