1.3.2019

Insinöörien suojeluspyhimyksen Pyhän Patrickin lisäksi Kiwa Inspectan insinöörit suojelevat meitä kaikkia varmistamalla, että erinäiset laitteet ovat toimintakuntoisia ja turvallisia. insinooriliitto 100 kiwa kilpailu

Tarkastettuaan laitteen ja todettuaan sen toimintakuntoiseksi Kiwan insinööri laittaa siihen tarkastustarran, josta selviää kuka ja koska tarkastuksen on suorittanut ja koska laite pitää tarkastaa seuraavan kerran.

Mitä laitteita Kiwan insinöörit sitten tarkastavat? Lista on pitkä, mutta tässä muutama vinkki mistä tarkastustarroja voi bongata: hissit, nosto-ovet, liukuportaat, hedelmä- ja laboratoriovaa-at, bensapumput, sähkölaitteistot, painelaitteet, palo- ja sammutuslaitteistot, nosturit ja nostolaitteet.

Aika tehdä Kiwan insinöörien työtä näkyväksi!

Bongaa Kiwan tarkastustarra, jaa kuva Instagramissa tunnisteilla #kiwa #insinöörikävitäällä #insinööriliitto100 merkitse kuvaan @kiwainspecta ja @insinooriliitto ja olet mukana mahtavien palkintojen arvonnassa. Huomioithan, että tilisi tulee olla julkinen osallistuaksesi kilpailuun. Kilpailuaika alkaa 1.3.2019. ja päättyy insinöörien suojeluspyhimyksen, Pyhän Patrickin päivänä 17.3.2019.

Voittajat arvotaan kilpailun päätyttyä ja voittajille ilmoitetaan Instagram Directin välityksellä.

Palkinnot:

4 x Provinssin lippupaketti (sisältää kaksi kolmenpäivän festarilippua)
4 x Ilosaarirockin lippupaketti (sisältää kaksi kolmenpäivän festarilippua)
10 x Kiwatuotepaketti (sisältää mm sateenvarjon, taskulampun ja suklaata)

Tutustu Insinööriliiton juhlavuoteen ja pääyhteistyökumppani Kiwa Inspectaan juhlavuoden sivustolla www.ilry.fi/il100

Kysyttävää kilpailusta? Laita meille sähköpostia osoitteeseen il100(a)ilry.fi