3.1.2018

Rahoitusalan lakko alkaa huomenna torstaina  kello 06.00 ja jatkuu perjantaihin 5.1. kello 23.59 asti. Lakko koskee sekä toimihenkilötehtävissä että ylempien tehtävissä toimivia IL:n jäseniä.

IL on päättänyt, että lakkoon osallistuvalle maksetaan työvuoroluettelon mukaiselta työpäivältä 50 euron verolinen lakkoavustus. Se haetaan YTN-lakkoavustusjärjestelmän kautta. Lue lisää YTN:n finanssialan sivuilta.

YTN:n tiedote lakosta on toimitettu rahoitusalalla työskenteleville työpaikkatietojen perusteella. Jos et ole saanut tiedotetta tai et työskentele rahoitusalalla, päivitä työpaikkatietosi IL:n jäsenrekisteriin (vaatii kirjautumisen).

ICT-alan työsaarto pankkialan tilanteen tukemiseksi

Ammattiliitto PRO on päättänyt työsaarrosta 4.1.2018 klo 06.00–5.1.2017 klo 23.59 DNAlla, Elisassa tai Telialla toimihenkilötehtävissä. Työsaarto koskee tehtäviä, jotka koskevat tarjousten tekemistä, viankorjausta sekä jo tilattuja töitä rahoitusalan yrityksille.
IL on päättänyt, että IL:n jäsenet pysyttäytyvät omissa tehtävissään ja eivät tee saarron alaisia töitä.

YTN:n tiedote lakosta on toimitettu DNA:lla, Elisalla ja Telialla työskenteleville työpaikkatietojen perusteella. Jos et ole saanut tiedotetta tai et työskentele DNA:lla, Elisalla tai Telialla, päivitä työpaikkatietosi IL:n jäsenrekisteriin (vaatii kirjautumisen).