21.2.2019

Insinööriliitto Huvipäivä SärkänniemiInsinööriliitto, Tampereen Insinöörit ja Valkeakosken Insinöörit järjestävät yhteistyössä perhepäivän Särkänniemessä elokuun toisena lauantaina. Lue lisää tapahtumasta www.ilry.fi/huvipaiva.

Huvipuisto on varattu yksityisesti Insinööriliiton jäsenille seurueineen kello 10–13 väliseksi ajaksi, jolloin huvipuiston laitteet ovat vapaasti käytettävissä. Tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus ostaa loppupäiväksi Särkänniemi-rannekkeet 20 € alennettuun hintaan. Alennetun hinnan saat, kun ostat rannekkeen paikan päällä Särkänniemessä ennen yksityistilaisuuden päättymistä.

Pääsymaksu klo 10–13 vietettävään Huvipäivään on 5 € / henkilö (0-3 –vuotiaat ilmaiseksi). Ilmoittautuminen, lisätietoja ja maksuohjeet Tampereen Insinöörien sivuilta.

Huvipäivän ryhmäliput jäsenyhdistyksille ja yhteistyöyrityksille Tampereen Insinööreiltä

Insinööriliiton jäsenjärjestöt ja yhteistyöyritykset voivat tilata Huvipäivä Särkänniemessä -tapahtuman ryhmälippuja TI:n toimistolta (sähköpostitse toimisto(a)tampereeninsinoorit.fi tai puhelimitse p. 045-2239933, toimistosihteeri Kirsi Honkakorpi). Ryhmätilauksissa pääsymaksu on sama 5 € / hlö, 0-3 –vuotiaat ilmaiseksi. 

Tilauksessa ilmoitettava pääsymaksullisten lippujen määrä sekä ilmaisten 0-3 –vuotiaiden määrä. Ryhmätilaukset toimitetaan ennakkoon haluttuun osoitteeseen ja liput voi jakaa osallistujille jo ennen tapahtuman alkua. Tee ryhmätilaus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaihin 7.6 mennessä.

Loppupäivän rannekkeiden tilaaminen ennakkoon suoraan Särkänniemestä

Insinööriliiton Huvipäivään osallistuvat voivat ostaa loppupäivän Särkänniemi-rannekkeet loppupäiväksi superedulliseen 20 € / kpl hintaan (sama hinta yli ja alle 120 cm ranneke, norm. hinta 47 €/42 €).

Särkänniemi-rannekkeella pääsee kaikkiin huvilaitteisiin ja Särkänniemen kohteisiin koko loppupäivän ajan. Loppupäivän Särkänniemi-ranneke on käytettävissä vain 10.8.2019!

Jäsenjärjestöt ja yhteistyöyritykset voivat tilata loppupäivän Särkänniemi-rannekkeet (20 € / kpl) ennakkoon, kun tilausmäärä on vähintään 15 ranneketta.

Tilauksen voi tehdä suoraan Särkänniemen myyntiin s-postitse: myynti@sarkanniemi.fi (klikkaamalla sähköpostiosoitetta pääset täydentämään esitäytettyyn sähköpostiin tilaustiedot) tai puhelimitse: 0207 130 212.

Rannekkeet toimitetaan ennakkoon postitse, maksu joko postiennakolla (toimitusmaksu 10 €/lähetys) tai laskutuksella (laskutuslisä 5 €, toimitusmaksu 2 € alle 500 €:n tilaus tai 6 € yli 500 €.n tilaus).

Tilaa loppupäivän rannekkeet ennakkoon viimeistään 28.7.2019, jotta ne ehtivät perille ennen tapahtumaa!

Tilaukseen Särkänniemi tarvitsee seuraavat tiedot:

Yhteyshenkilö:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:
Särkänniemi-rannekkeita yli 120 cm ______ kpl.
Särkänniemi-rannekkeita alle 120 cm ______ kpl.
Toimitusosoite:
Laskutettaviin tilauksiin laskutusosoite:
(Huom! Särkänniemi voi laskuttaa vain Y-tunnuksellisia yrityksiä tai rekisteröityjä yhdistyksiä. Muille toimitus postiennakolla.)

Tutustu juhlavuoteen www.ilry.fi/IL100.