7.4.2020

Koska poikkeustilanne jatkuu, liiton järjestämät koulutustilaisuudet siirtyvät toukokuun osalta verkkoon. Muut liiton yleisötapahtumat on peruttu. Kesäkuun ja sitä myöhempien tapahtumien osalta tilannetta tarkastetaan myöhemmin.

Liiton koulutuksista valtaosa saatiin siirrettyä verkkoon, joten huhti-toukokuussa on tarjolla poikkeuksellisen laaja ja monipuolinen valikoima webinaareja ja verkkovalmennuksia. Verkossa järjestettävät koulutukset ovat avoimia kaikille liiton jäsenille eli niitä ei ole rajattu alkuperäisten koulutustilaisuuksien paikkakuntien mukaan.  Koulutustilaisuuksiin jo aiemmin ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa sähköpostilla tilaisuuden lähestyessä. Ajantasaiset tiedot koulutuksista löytyvät koulutuskalenterista.

Myös poikkeusaikana kaikki liiton palvelut ovat käytössä normaalisti puhelimitse ja sähköpostitse. Jos yhteystoimintaneuvottelujen määrä lisääntyy koronaepidemian takia, liitto pyrkii lisäämään palvelujen tuottamiseen tarvittavaa työvoimaa.

Insinööriliitto seuraa säännöllisesti sekä epidemian tilannetta että siitä johtuvaa jäsenten palvelutarvetta ja pyrkii siihen, että jäseniä pystytään palvelemaan mahdollisimman nopeasti ja hyvin.