11.10.2017

Veronmaksajain Keskusliitto ry (Veronmaksajat) on asiantunteva vaikuttaja, joka neuvoo ja auttaa kansalaisia veroasioissa.  Päätöksenteossa se ajaa kohtuutta verotukseen ja hyvää vastiketta veroeuroille. Liitto on puolueista riippumaton eikä ota vastaan julkisia avustuksia. Siihen kuuluu jo noin 233 000 suomalaista.

Insinööriliitto ja Veronmaksajat ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka perusteella Insinööriliiton jäsenet voivat nyt liittyä Veronmaksajiin erityisehdoin.

Liittymällä Veronmaksajiin saat käyttöösi seuraavat edut:

1.   Liiton 15 asiantuntevaa verojuristia neuvovat jäseniä veroasioissa puhelimitse arkisin klo 9–14 vain puhelun hinnalla (pvm/mpm).

2.   Saat jäsenetuna Taloustaito-lehden kuukausittain.  Taloustaito on Suomen luetuin yksityistalouden ja verotuksen erikoislehti, josta Sinäkin löydät rahanarvoista tietoa oman taloutesi suunnitteluun.

3.   Verkkopalvelussa veronmaksajat.fi pääset myös vain jäsenille tarkoitetulle alueelle, jossa saat ratkaisuja vero-ongelmiisi kellon ja vuoden ympäri.

Insinööriliiton jäsenetuna pääset Veronmaksajien jäseneksi erityisehdoin ilman 8 euron liittymismaksua. Jäsenmaksusi vuodelle 2018 on siis vain 26 euroa!  Toimi nopeasti: saat syksyn 2017 jäsenyyden ja lehdet kaupan päälle. Kyseessä on kertaluonteinen jäsenetu ja tarjous on voimassa 2018 toukokuun loppuun.

Näin saat edun käyttöön:

Rekisteröidy / kirjaudu Member+ jäsenetupalveluun verkossa: www.memberplus.fi.

Etu löytyy "Liittosi edut ja palvelut" -osiosta. Member+ palvelusta saat etuun liittyvät alennuskoodit ja ohjeet.