Insinööriliitto 100 juhlavuosi

Koska maailma ei ole valmis

Työelämä muuttuu jatkuvasti. Insinööriliitto on ajan tasalla, vaikuttamassa ja apunasi. Jäsenenä käytössäsi on myös monipuoliset palvelut hyvän työarjen rakentamiseen.

Asiantuntevat palvelut työelämän tilanteisiin

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Tekniikan alaan erikoistuneet rekrytointi- ja työnhakupalvelut

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Insinööriopiskelijan kannattaa liittyä Insinööriliiton opiskelijajäseneksi

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan jäsenjärjestösi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

26.5.2020
Webinaari
Webinaarissa opitaan hyödyntämään budjettien laadinnassa ja projektien talouslaskennassa käytettäviä kaavoja ja funktioita sekä muokkaamaan projektiraportteja.
27.5.2020
Webinaarissa etsitään voittajan asennetta työnhakuun sillä sopiva tekijä valitaan asenteen, motivaation ja kompetenssin perusteella.
28.5.2020
Lappeenranta
Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat pureutua oman uransa suunnitteluun kun ura junnaa paikoillaan tai sillä ei ole suuntaa.
19.5.2020

Oulun ammattikorkeakoulun insinööriopiskelijat aloittavat syksyllä lukuvuoden uusissa tiloissa Oulun yliopiston yhteydessä Linnanmaalla.

14.5.2020

Ohjelmistoyritykset kehittävät sovellusta omin päin, sillä sosiaali- ja terveysministeriö ei ole vielä ehtinyt julistaa edes tarjouskilpailua.

7.5.2020

YTN:n teknologiateollisuuden vastuullisen asiamiehen Hannu Takalan mukaan yrityksissä varaudutaan koronaviruksen vaikutuksiin eri tavoin.

20.5.2020

Korona-aika on pannut monen liikuntaharrastukset uusiksi, kun osa suorituspaikoista on kiinni. Sohvalle ei kuitenkaan auttaisi jäädä makaamaan.

13.5.2020

Jokainen valitsee keinonsa selvitä muutoksesta. Tärkeintä on löytää oma tavoite ja muistaa, että muita on samassa tilanteessa.

8.5.2020

Koronaepidemia vaikuttaa ihmisten elämään heti ja viiveellä. Vaikutukset alkavat monen kohdalla näkyä toden teolla vasta myöhemmin.