Insinööriliitto 100 juhlavuosi

Insinööriliitto 100 vuotta

Juhlavuoden aikana järjestetään yli 40 tapahtumaa kuudella eri teemalla ympäri Suomea.

Asiantuntevat palvelut työelämän tilanteisiin

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Tekniikan alaan erikoistuneet rekrytointi- ja työnhakupalvelut

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Insinööriopiskelijan kannattaa liittyä Insinööriliiton opiskelijajäseneksi

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan jäsenjärjestösi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

20.11.2019
Verkkovalmennus
Valmennuksessa keskitytään oman arvon tunnistamiseen ja siitä saatavan energian hyödyntämiseen työnhaussa. Aktiivimallin mukainen valmennus!
21.11.2019
Verkkovalmennus
Valmennuksessa suunnitellaan työnhakua projektimaisesti sekä pohditaan hakuprosessin ajankäyttöä. Aktiivimallin mukainen valmennus!
22.11.2019
Verkkovalmennus
Valmennuksessa etsitään uusi ja luovia reittejä työllistymiseen ja ideoidaan uusia tapoja hakuprosessin eri vaiheisiin. Aktiivimallin mukainen valmennus!
18.11.2019

Datan käsittelyn siirtäminen pilveen aiheuttaa riskejä. Edge-palvelin yleistyy pilvipalveluiden rinnalla.

15.11.2019

Konkurssi voi pysäyttää yrityksen toiminnan, mutta työntekijän palkka on turvattu.

14.11.2019

Insinööriliiton juhlavuoden kunniaksi liitto on esillä tulevana lauantaina sekä Vermon että Seinäjoen raviradalla.

13.11.2019

Lakko-oikeuden rajoittamiselle on huutajansa. Työntekijöiden on syytä pitää kiinni oikeudestaan jo tulevaisuuden kannalta.

6.11.2019

Työpäivä, sen mitta ja työn tekemisen tarkoitus vaihtelevat. Yhdelle ei riitä mikään, työ on kaikki, toinen löytää merkityksen muulta.

1.11.2019

Tutkimukset ovat jo vuosia osoittaneet, että työhyvinvointiin laitetut rahat tulevat vähintään tuplana takaisin. Rahaa on kuitenkin vaikea löytää.