Koska maailma ei ole valmis

Koska maailma ei ole valmis

Työelämä muuttuu jatkuvasti. Insinööriliitto on ajan tasalla, vaikuttamassa ja apunasi. Jäsenenä käytössäsi on myös monipuoliset palvelut hyvän työarjen rakentamiseen.

Asiantuntevat palvelut työelämän tilanteisiin

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Tekniikan alaan erikoistuneet rekrytointi- ja työnhakupalvelut

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Insinööriopiskelijan kannattaa liittyä Insinööriliiton opiskelijajäseneksi

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan jäsenjärjestösi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

31.5.2020
Webinaari
Webinaariohjeet käyttöösi
23.9.2020
Oulu
Koulutuksessa opitaan taitoja yhteistyön tueksi työyhteisössä missä henkilöt ovat erilaisia.
24.9.2020
Webinaari
Webinaarissa keskitytään liikkuvan työn tuomiin turvallisuushaasteisiin ja miten voit parantaa tietoturvaasi.
16.9.2020

Se oli Insinööriliiton ensimmäinen maali KHL-liigassa. Joni Uusitalo tuikkasi syyskuisena sunnuntaina Oulussa Insinööriliitolle 1–5-kavennuksen harrastesalibandyn KHL-liigan ottelussa.

15.9.2020

Kuuden hengen kasvuyhtiö tähtää kansainvälisille markkinoille syvälämpökaivoilla, jotka ammentavat kalliosta energiaa kaukolämpöverkkoon.

14.9.2020

Insinööriliiton keväästä syksyyn siirtynyt edustajakokous paneutui sääntömääräisten asioiden ohessa liiton strategian toteutumiseen.

23.9.2020

Yksilöllisen työnhaun mallissa yksilön oikeudet ja velvollisuudet ovat tasapainossa. Mallin vaikutukset työllisyyteen jäävät nähtäväksi.

16.9.2020

Omalle kohdalle osuvaa työttömyyttä ei ole helppo kohdata, olit sitten vanha tai nuori. Työttömyyslukujen takana on tavallisia ihmisiä iloineen ja murheineen.

9.9.2020

Työtaistelut ovat työmarkkinoiden häiriötilanne. Niistä syntyy aina vahinkoa, joita kannattaisi ehkäistä jo etukäteen.