Insinööriliitto 100 juhlavuosi

Insinööriliitto 100 vuotta

Juhlavuoden aikana järjestetään yli 40 tapahtumaa kuudella eri teemalla ympäri Suomea.

Asiantuntevat palvelut työelämän tilanteisiin

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Tekniikan alaan erikoistuneet rekrytointi- ja työnhakupalvelut

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Insinööriopiskelijan kannattaa liittyä Insinööriliiton opiskelijajäseneksi

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan jäsenjärjestösi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

9.12.2019
Verkkopolku
Tässä viiden opiskelupäivän verkkovalmennuksessa opit löytämään potentiaalisia työnantajia ja saat keinoja etsiä tietoa ja kertoa itsestäsi ja osaamisestasi kiinnostavasti. Aktiivimallin mukainen valmennus!
16.1.2020
Helsinki
Valmennusilta tarjoaa sinulle työvälineitä urasuunnitteluun ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin uraasi liittyen.
20.1.2020
Webinaari
Webinaarissa tutustutaan sisällöllisesti ja visuaalisesti hyvään ansioluettelon eli CV:n rakenteeseen
9.12.2019

Ylempien toimihenkilöiden luottamushenkilöt totesivat tyytyväisinä ABB:n portilla, että viesti on mennyt perille ja työntekijät ovat pysyneet kotona.

5.12.2019

Oululainen Isoft soveltaa tekoälyä uusilla tavoilla. Enää sanomalehtiä ei tarvitse lukea.

21.11.2019

Vahva identiteetti ja halu kehittyä tekevät työntekijästä tulevaisuudessa arvokkaan.

5.12.2019

Työvoiman vähentäminen ei aina mene yksi yhteen työn määrän kanssa. Irtisanomisia ja lomautuksia nähdään, vaikka työn tarve ei juurikaan muutu.

27.11.2019

Työmarkkinaneuvottelut ovat myös mielikuvien luomista. Jos oikein yrittää, tyhjän antamisenkin voi saada näyttämään vastaantulolta.

20.11.2019

Tes-neuvotteluissa on saavutettu vaihe, jossa seisova vesi on saatava liikkeelle. Tavoitteena on jäsenille hyvät sopimukset.