Insinööriliitto 100 juhlavuosi

Koska maailma ei ole valmis

Työelämä muuttuu jatkuvasti. Insinööriliitto on ajan tasalla, vaikuttamassa ja apunasi. Jäsenenä käytössäsi on myös monipuoliset palvelut hyvän työarjen rakentamiseen.

Asiantuntevat palvelut työelämän tilanteisiin

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Tekniikan alaan erikoistuneet rekrytointi- ja työnhakupalvelut

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Insinööriopiskelijan kannattaa liittyä Insinööriliiton opiskelijajäseneksi

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan jäsenjärjestösi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

14.4.2020
Webinaari
Webinaarissa käydään käytännönläheisesti läpi MS Project-ohjelmiston peruskäyttöön ja hallintaan liittyvät toiminnot
15.4.2020
Opiskelijoille suunnattu webinaari käsittelee lomautuksia ja nykytilan vaikutusta kesätöihin.
16.4.2020
Webinaari
Webinaarissa opit palvelun perusominaisuudet ja saat valmiudet hyödyntää LinkedIniä työnhaussa ja ammatillisessa verkostoitumisessa.
6.4.2020

Yhteisymmärrys suomalaisen tieteen, teknologian ja innovaatioiden tarpeesta on hukassa.

30.3.2020

Työttömän on vaikea päästä tarjoamaan osaamistaan yrityksiin, mutta osuuskunnan kautta tilaisuudet lisääntyvät.

23.3.2020

Vapaaehtoisista hakkereista koostuva KyberVPK auttaa kriittisiä organisaatioita turvautumaan koronavirusepidemian aikaisilta kyberhyökkäyksiltä.

8.4.2020

Puoli Suomea taitaa olla etätöissä. Etätöissäkin on huolehdittava työajasta ja työssä jaksamisesta. Päivää voi myös rytmittää uudelleen.

1.4.2020

Korona on pannut talousennusteet uusiksi myös Suomessa. Kuinka kauan lasku kestää, riippuu epidemian kestosta ja laajuudesta.

25.3.2020

Koronaepidemia on pakottanut työelämässä poikkeusratkaisuihin. Onneksi tilanne on johtanut pieniin ja ehkä isoihinkin keksintöihin.