Insinööriliitto 100 juhlavuosi

Koska maailma ei ole valmis

Työelämä muuttuu jatkuvasti. Insinööriliitto on ajan tasalla, vaikuttamassa ja apunasi. Jäsenenä käytössäsi on myös monipuoliset palvelut hyvän työarjen rakentamiseen.

Asiantuntevat palvelut työelämän tilanteisiin

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Tekniikan alaan erikoistuneet rekrytointi- ja työnhakupalvelut

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Insinööriopiskelijan kannattaa liittyä Insinööriliiton opiskelijajäseneksi

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan jäsenjärjestösi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

31.5.2020
Webinaari
Webinaariohjeet käyttöösi
11.8.2020
Webinaari
Webinaarissa saat eväitä työnhaun asenteen ja motivaation kirkastamiseen sekä rakennuspalikoita projektimaiseen työnhakuun ja urasuunnitteluun.
13.8.2020
Oulu
Koulutuksen tavoitteena on opettaa LEANin perusikäsitteet sekä yleisimmät työkalut ja menetelmät.
29.6.2020

Markkinat sijaitsevat etelässä, mutta keskelle maata kannatti investoida.

22.6.2020

Väylävirasto selvitti liikenteen sähköistämisen mahdollisuuksia Suomessa. Teknologioita on monta, mutta ne ovat kaikki kalliita.

15.6.2020

Kun Insinööriliiton Kesäkaravaani-kiertue siirtyi verkkoon, kaikkien on helpompi osallistua eri teemoihin liittyviin lähetyksiin.

1.7.2020

Sopimisen mukanaan tuomat mahdollisuudet eivät ole uhka kilpailukyvylle. Vaihtoehtoja on, jos yritys on avoin ja ottaa sopimisen tosissaan.

24.6.2020

Kesämökit ovat kevään aikana tehneet uuden tulemisen. Mökkikauppa on vilkastunut. Mukana on ollut myös ostopäätöstä pitkään miettineitä.

17.6.2020

Kesätyö on yksi askel työllistyä pysyvästi koulutusta vastaavaan työhön. Myös yritykset rakentavat menestystään tarjoamalla nuorille kesätyöpaikkoja.