Parempaan työpäivään

Jo 70 000 insinööriä ja muuta tekniikan alan ammattilaista on valinnut työelämän kumppanikseen Insinööriliiton. Edunvalvonnan lisäksi jäsenenä käytössäsi on liiton monipuoliset palvelut.

Varmuutta valintoihin

Liiton jäsenyydestä on etua uran kaikissa vaiheissa. Kun tunnet työelämän pelisäännöt, voit tehdä parempia päätöksiä. Saat myös ajan tasaista tietoa palkoista ja vinkkejä palkkaneuvotteluun.

Uutta nostetta urallesi

Insinööriliiton urapalveluissa on erikoistuttu tekniikan alan työmarkkinoihin ja rekrytointeihin. Hyödynnä verkkotyökalut, koulutukset ja työpajat sekä asiantuntijoiden apu työnhaussa ja urasuunnittelussa.

Matkalla insinööriksi

Uran rakentaminen käynnistyy, kun aloitat insinööriopinnot. Opintojen ajan liittosi on Insinööriopiskelijaliitto. Lähde mukaan tapahtumiin ja laajenna verkostojasi. Myös Insinööriliiton palvelut ovat käytössäsi.

Koulutukset

10.8.2018
Webinaaritallenteet ovat aina käytössäsi!
14.8.2018
Webinaari
Webinaarissa opetellaan arvioimaan omaa työhakemusta sekä CV:n laatua ja tehdään niistä toimivat.
15.8.2018
Webinaari
Webinaarissa käydään läpi yleisimpä ansoja ja kompastuskiviä mihin työnhakija törmään työnhakuprosessin aikana.
12.6.2018

Äänekoski houkuttelee uusia yrityksiä Metsä Groupin biotuotetehtaan ympärille. Elokuussa toimintansa aloittanut biotuotetehdas tarjoaa ekosysteemin, josta myös muut hyötyvät.

7.6.2018

Vuosilomalain kokonaisuudistus on tyssännyt aikapulaan. Työmarkkinajärjestöistä ja ministeriön virkamiehistä koostunut työryhmä päätyi jo keväällä toteamaan, ettei aika riitä.

5.6.2018

Viime kesänä 85 prosenttia insinööriopiskelijoista oli kesätöissä, jotka olivat useimmiten kokopäiväisiä. Viidennes työskenteli kesän vuorotöissä.

13.6.2018

Korkeakouluille on annettava riittävä määrä vapautta keskittyä alueen tarpeisiin ja omiin vahvuuksiinsa.

6.6.2018

Tekoälyn kehittämisessä tarvitaan insinöörien lisäksi kaikkien alojen ammattilaisia.

30.5.2018

Tutkimuksesta ja tuotekehityksestä ei ole varaa tinkiä. Niihin panostaminen ei ole menoja vaan tulevaisuuden hyötyjä.