Miksi tekniikan ala ei houkuta? Vain kuudesosa opiskelijoista on naisia, vaikka he menestyvät matematiikassa ja luonnontieteissä – 7.5.

Tytöt menestyvät PISA-tutkimusten mukaan hyvin luonnontieteissä, ja tekniikan alan opiskelijoista naiset valmistuvat miehiä useammin tavoiteajassa. Silti vain kuudesosa alan opiskelijoista on naisia.

Lue juttu Seura -digilehdestä.

IL100_viivaelementti

Arjen sujuminen on insinöörityön varassa – 5.4.

Insinööriliiton 100-vuotishistoriaa kirjoittavan filosofian tohtori Sampsa Kaatajan mukaan teknistymiskehitys on tehnyt yhteiskunnan täysin riippuvaiseksi insinöörityöstä ja sen luomuksista.

Lue juttu Insinööriliiton verkkolehdestä.

IL100_viivaelementti

Vanhan liiton hyvän tekijät – Insinööri 2/2019

Turun Logomon keikka todisti, että Tulevaisuutta luomassa -konserttikiertueella on paikkansa Insinööriliiton sadan vuoden juhlinnassa.

Lue tunnelmia Insinööri-digilehdestä.

IL100_viivaelementti

Muumitkin heräsivät talviuniltaan – 18.3.

Kemin turnajaisissa Insinööriliitto ottaa jäsenperheiden lapset huomioon myös satavuotisjuhlallisuuksissaan.

Lue tunnelmia Insinööriliiton verkkolehdestä.

IL100_viivaelementti

INSSIsauna palvelee HCRD-juoksijoita uudella palautumisalueella – 13.3.

HCRD:n yhteistyökumppanina Insinööriliitto tuo 100-vuotis juhlavuoden kunniaksi saunamahdollisuuden myös HCRD-juoksijoille. Palautumisalue sijoittuu maalin ja varustesäilytyksen välittömään läheisyyteen Telia 5G Areenan taakse.

Lue juttu Helsinki City Running Day -lehdestä sivulta 32.

IL100_viivaelementti

Tarkasta tämä -kilpailu Instagramissa – 1.3.

Insinööriliitto ja juhlavuoden pääyhteistyökumppani Kiwa Inspecta järjestävät Tarkasta tämä -kilpailun Instagramissa. Kilpailuaika 1.–17.3.2019.

Lue kilpailusta Insinööriliiton Juuri nyt -palstalta.

IL100_viivaelementti

100-vuotias Insinööriliitto kisaili Raahessa – 17.2.2019

Satavuotiasta Insinööriliittoa juhlittiin lauantaina Talviturnajaisissa Raahessa. Viidessä erilaisessa liikunnallisessa pisteessä pääsi koko perheen voimin kokeilemaan esimerkiksi tandemhiihtoa ja curlingia.

Lue juttu Raahen Seudun sivuilta

Lue tunnelmia Insinööriliiton verkkolehdestä. Lue tiedote STT:n sivulta.

IL100_viivaelementti

Talviturnajaisissa oli letkeä tunnelma – 11.2.2019

Lahden Radio- ja tv-museo ja lähitienoo täyttyivät lauantaina insinööreistä, heidän perheistään ja tuttavistaan, kun Insinööriliiton 100-vuotisjuhlavuotta juhlittiin urheilukaupungissa Talviturnajaisten merkeissä.

Lue tunnelmia Insinööriliiton verkkolehdestä. Lue tiedote STT:n sivulta.

IL100_viivaelementti

Juhlavuoden avajaisia vietettiin Oulussa – 28.1.2019

Yksi juhlavuoden päätapahtumista on kuudessa kaupungissa järjestettävä hyväntekeväisyyskonserttikiertue, jonka tähtinä nähdään Olavi Uusivirta, Diandra, Osmo Ikonen ja Ida Elina.

Lue tunnelmia Insinööriliiton verkkolehdestä. Lue tiedote STT:n sivulta.

IL100_viivaelementti

Onninen kumppaniksi Insinööriliiton 100-vuotisjuhlavuoteen – katse alan tulevaisuudessa – 8.1.2019

Onninen ja Insinööriliitto solmivat kumppanuussopimuksen vuodelle 2019, jolloin Insinööriliitto täyttää 100 vuotta. Teknisen tukkukaupan rooli tulevaisuuden ratkaisujen tarjoamisessa on keskeinen: vahvan osaamisen avulla Onnisen asiantuntijat varmistavat, että uudet teknisen alan innovaatiot saavuttavat alan ammattilaiset kaikkialla Suomessa myös tulevaisuudessa.

Lue tiedote Onnisen sivuilta.

IL100_viivaelementti

Insinööriliitto 100 vuotta - Arvomme lippuja hyväntekeväisyyskonsertteihin Facebook-sivullamme – 7.12.2018

Kiwa Inspecta on pääyhteistyökumppanina mukana Insinööriliiton 100-vuotisjuhlassa 2019! Juhlavuoden yksi päätapahtumista on kuudessa kaupungissa järjestettävä Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonserttikiertue. Arvomme Facebook-sivullamme kaikkiin konsertteihin kolme kahden hengen lippupakettia (arvo 76 eur) konsertteihin.

Lue tiedote Kiwa Inspectan sivuilta.

IL100_viivaelementti

Insinööriliitto täyttää ensi vuonna 100 vuotta - Kiwa Inspecta on pääyhteistyökumppani juhlatapahtumissa – 5.11.2018

– Haluamme olla mukana juhlistamassa suomalaisia insinöörejä ja insinööriosaamista. Olemme mukana juhlatapahtumissa jakamassa tietoa insinöörien työstä ja osaamisesta. Olemme insinööriyhteisö, jonka työ on yhteiskunnan turvallisuudelle tärkeää. Meillä on tarjolla työtä parhaille osaajille nyt ja tulevaisuudessa, kertoo viestintä- ja markkinointipäällikkö Tuomas Suominen.

Lue tiedote Kiwa Inspectan sivuilta.

IL100_viivaelementti

Vahanen Insinööriliiton 100-vuotisjuhlavuoden pääyhteistyökumppaniksi – 5.11.2018

Vahanen-yhtiöt on mukana juhlistamassa 100-vuotiasta Insinööriliittoa juhlavuoden pääyhteistyökumppanina.

– Asiatuntijaorganisaationa myymme insinööritaitoa. Palveluliiketoiminta perustuu henkilöstön osaamiseen ja sen osaamisen myymiseen. Tarvitsemamme osaaminen laajenee rakennusalan yli, sillä toimialojen väliset rajat limittyvät. Meitä kiinnostaa insinööriosaajat myös oman alan ulkopuolelta. Koska Insinööriliitto edustaa koko insinöörikenttää, haluamme ehdottomastt olla mukana liiton juhlavuodessa. Haluamme olla levittämässä ilosanomaa insinöörien ammattitaidosta ja siitä, mitä on olla insinööri, Vahasen konsernijohtaja Risto Räty sanoo.

Lue tiedote Vahasen sivuilta.

IL100_viivaelementti

Insinööriliiton juhlavuodelle kaksi pääyhteistyökumppania – 5.11.2018

Insinööriliiton juhlavuoden pääyhteistyökumppanit ovat Vahanen-yhtiöt ja Kiwa Inspecta, jotka työllistävät yhteensä noin tuhat insinööriä Suomessa.

Lue tiedote STT:n sivuilta.

IL100_viivaelementti

Juhlavuoden logo