Onninen kumppaniksi Insinööriliiton 100-vuotisjuhlavuoteen – katse alan tulevaisuudessa – 8.1.2019

Onninen ja Insinööriliitto solmivat kumppanuussopimuksen vuodelle 2019, jolloin Insinööriliitto täyttää 100 vuotta. Teknisen tukkukaupan rooli tulevaisuuden ratkaisujen tarjoamisessa on keskeinen: vahvan osaamisen avulla Onnisen asiantuntijat varmistavat, että uudet teknisen alan innovaatiot saavuttavat alan ammattilaiset kaikkialla Suomessa myös tulevaisuudessa.

Lue tiedote Onnisen sivuilta.

IL100_viivaelementti

Insinööriliitto 100 vuotta - Arvomme lippuja hyväntekeväisyyskonsertteihin Facebook-sivullamme – 7.12.2018

Kiwa Inspecta on pääyhteistyökumppanina mukana Insinööriliiton 100-vuotisjuhlassa 2019! Juhlavuoden yksi päätapahtumista on kuudessa kaupungissa järjestettävä Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonserttikiertue. Arvomme Facebook-sivullamme kaikkiin konsertteihin kolme kahden hengen lippupakettia (arvo 76 eur) konsertteihin.

Lue tiedote Kiwa Inspectan sivuilta.

IL100_viivaelementti

Insinööriliitto täyttää ensi vuonna 100 vuotta - Kiwa Inspecta on pääyhteistyökumppani juhlatapahtumissa – 5.11.2018

– Haluamme olla mukana juhlistamassa suomalaisia insinöörejä ja insinööriosaamista. Olemme mukana juhlatapahtumissa jakamassa tietoa insinöörien työstä ja osaamisesta. Olemme insinööriyhteisö, jonka työ on yhteiskunnan turvallisuudelle tärkeää. Meillä on tarjolla työtä parhaille osaajille nyt ja tulevaisuudessa, kertoo viestintä- ja markkinointipäällikkö Tuomas Suominen.

Lue tiedote Kiwa Inspectan sivuilta.

IL100_viivaelementti

Vahanen Insinööriliiton 100-vuotisjuhlavuoden pääyhteistyökumppaniksi – 5.11.2018

Vahanen-yhtiöt on mukana juhlistamassa 100-vuotiasta Insinööriliittoa juhlavuoden pääyhteistyökumppanina.

– Asiatuntijaorganisaationa myymme insinööritaitoa. Palveluliiketoiminta perustuu henkilöstön osaamiseen ja sen osaamisen myymiseen. Tarvitsemamme osaaminen laajenee rakennusalan yli, sillä toimialojen väliset rajat limittyvät. Meitä kiinnostaa insinööriosaajat myös oman alan ulkopuolelta. Koska Insinööriliitto edustaa koko insinöörikenttää, haluamme ehdottomastt olla mukana liiton juhlavuodessa. Haluamme olla levittämässä ilosanomaa insinöörien ammattitaidosta ja siitä, mitä on olla insinööri, Vahasen konsernijohtaja Risto Räty sanoo.

Lue tiedote Vahasen sivuilta.

IL100_viivaelementti

Insinööriliiton juhlavuodelle kaksi pääyhteistyökumppania – 5.11.2018

Insinööriliiton juhlavuoden pääyhteistyökumppanit ovat Vahanen-yhtiöt ja Kiwa Inspecta, jotka työllistävät yhteensä noin tuhat insinööriä Suomessa.

Lue tiedote STT:n sivuilta.

IL100_viivaelementti

Juhlavuoden logo