Juhlavuoden yksi päätapahtumista on kuudessa kaupungissa järjestettävä Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonserttikiertue. Insinööriliitto lahjoittaa konserttien tuotot juhlavuoden päätteeksi Me-säätiölle, joka tekee työtä vähentääkseen lasten, nuorten ja perheiden syrjäytymistä ja eriarvoistumista Suomessa.

Konserteissa esiintyvät tähtiartistit Olavi Uusivirta, Diandra, Osmo Ikonen ja Ida Elina. Juontajina toimivat koomikot Niina Lahtinen ja Janne Kataja.

Konserteissa esitettävässä dokumenttielokuvassa kerrotaan Insinööriliiton satavuotisen historian keskeisistä teemoista ja neljän erilaisen insinöörin elämästä.

Konserttipaikat ja lipunmyynti 

Liput jäsenille ja heidän seurueilleen 25 e / aikuinen, 15 e / alle 17-vuotias, opiskelija, eläkeläinen. Hintoihin lisätään käsittely- ja/tai palvelumaksut sekä mahdollinen toimitusmaksu.

Linkit jäsenetuhintaisten lippujen myyntiin ja alennuskoodi Member+ -palvelussa (vaatii kirjautumisen).

Etkö ole Insinööriliiton jäsen? Ei hätää, olet tervetullut konserttiin.

  • Lippujen hinnat: 35 e / aikuinen ja 25 e / alle 17-vuotias, opiskelija, eläkeläinen. Hintoihin lisätään käsittely- ja/tai palvelumaksut sekä mahdollinen toimitusmaksu.
  • Liput: Oulu ja Helsinki: Ticketmaster.fi, Turku, Kuopio, Tampere, Jyväskylä: Lippu.fi

Tähtiesiintyjät

Olavi_Uusivirta_Diandra

Olavi Uusivira
Olavi Uusivirta on suomalaisen rockin kirkkaimpia tähtiä. Lukuisia albumeita julkaissut Uusivirta on tunnettu muun muassa hiteistään "On niin helppoo olla onnellinen" ja "Nuori ja kaunis" -duetosta Anna Järvisen kanssa.

Diandra
Kaksi soololevyä julkaissut Diandra nousi julkisuuteen Idols-voittonsa myötä vuonna 2012 ja kuuluu Suomen valovoimaisiimpiin naisartisteihin.

 

OsmoIkonen_IdaElina

Osmo Ikonen
Musiikin monitaituri Osmo Ikonen tunnetaan oman soolouransa lisäksi suositun SuomiLOVE -ohjelman solistina ja sovittajana.

Ida Elina
Ida Elina on moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellään hurmaava laulaja-lauluntekijä, jonka kanteleensoittotyylissä yhdistyy räväkkä pop ja perinnemusiikki. 

 

Konserttikiertueen tuottaa Fantastico Production.

 

Juhlavuoden logo