Insinööriliitto täyttää 100 vuonna 2019! Juhlavuoden yksi päätapahtumista on kuudessa kaupungissa järjestettävä Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonserttikiertue. Konserttien tuotoilla haluamme tukea suomalaisten lasten ja nuorten luovuutta, koulutusta ja hyvinvointia, jotta meillä tulevaisuudessakin olisi luovia ja rohkeita ongelmanratkaisijoita - insinöörejä.

Kiertueen solisteina kuullaan kova kattaus kotimaisia tähtiä. Mukana ovat Olavi Uusivirta, Diandra, Ida Elina ja Osmo Ikonen. Konsertit juontavat tutut tv-kasvot Niina Lahtinen ja Janne Kataja.

Konserttien tuotto lahjoitetaan Me-säätiölle, joka tekee arvokasta työtä sen eteen, että Suomi olisi maailman paras maa jokaiselle lapselle ja nuorelle – myös tulevaisuudessa.

Insinööriliiton satavuotisen historian keskeisistä teemoista kerrotaan Minä olen insinööri -lyhytelokuvassa, joka näytetään pieninä videotarinoina konsertin lomassa.

Konserttipaikat ja lipunmyynti 

Liput jäsenille ja heidän seurueilleen 25 e / aikuinen, 15 e / alle 17-vuotias, opiskelija, eläkeläinen. Hintoihin lisätään käsittely- ja/tai palvelumaksut sekä mahdollinen toimitusmaksu.

Linkit jäsenetuhintaisten lippujen myyntiin ja alennuskoodi Member+ -palvelussa (vaatii kirjautumisen).

Etkö ole Insinööriliiton jäsen? Ei hätää, olet tervetullut konserttiin.

  • Lippujen hinnat: 35 e / aikuinen ja 25 e / alle 17-vuotias, opiskelija, eläkeläinen. Hintoihin lisätään käsittely- ja/tai palvelumaksut sekä mahdollinen toimitusmaksu.
  • Liput: Oulu ja Helsinki: Ticketmaster.fi, Turku, Kuopio, Tampere, Jyväskylä: Lippu.fi

Tähtiesiintyjät

Olavi_Uusivirta_Diandra

Olavi Uusivira
Olavi Uusivirta on suomalaisen rockin kirkkaimpia tähtiä. Lukuisia albumeita julkaissut Uusivirta on tunnettu muun muassa hiteistään "On niin helppoo olla onnellinen" ja "Nuori ja kaunis" -duetosta Anna Järvisen kanssa.

Diandra
Kaksi soololevyä julkaissut Diandra nousi julkisuuteen Idols-voittonsa myötä vuonna 2012 ja kuuluu Suomen valovoimaisiimpiin naisartisteihin.

 

OsmoIkonen_IdaElina

Osmo Ikonen
Musiikin monitaituri Osmo Ikonen tunnetaan oman soolouransa lisäksi suositun SuomiLOVE -ohjelman solistina ja sovittajana.

Ida Elina
Ida Elina on moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellään hurmaava laulaja-lauluntekijä, jonka kanteleensoittotyylissä yhdistyy räväkkä pop ja perinnemusiikki. 

 

Konserttikiertueen tuottaa Fantastico Production.

 

Juhlavuoden logo